Συνέχεια λειτουργίας του Tripolis Sports Camp και τον Αύγουστο

0
76

Με ανακοίνωσή τους οι διοργανωτές του Tripolis Sports Camp γνωστοποιούν ότι η λειτουργία του θα συνεχιστεί και μέσα στον Αύγουστο και συγκεκριμένα για ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τις 14/08, μετά από αίτημα αρκετών γονέων να συνεχιστεί η λειτουργία του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Tripolis Sports Camp, αναφέρει:

«Για γονείς και παιδιά που οι διακοπές τους τελείωσαν τον Ιούλιο, ή δεν ξεκίνησαν ακόμα, το Tripolis Sports Camp, για πρώτη χρονιά θα είναι κοντά σας και τον Αύγουστο. Θα σας γυμνάσουμε, θα σας ενθουσιάσουμε μα πάνω απ όλα θα σας διασκεδάσουμε για ακόμα 15 ημέρες, γιατί πολύ απλά εσείς το ζητήσατε…

Το αθλητικό καλοκαίρι της Τρίπολης δεν θα σταματήσει άμεσα αλλά, για τους μικρούς μας φίλους θα συνεχιστεί, με τον καλύτερο τρόπο προσφέροντάς τους εκπαίδευση, χαρά, ψυχαγωγία!

Διαλέξτε μια (3-7/8) ή δύο (3 -14/8) περιόδους και η επαφή τόσο με τα αγωνίσματα, όσο και τις παιδαγωγικές δραστηριότητες θα δείτε να κάνουν την διαφορά στην καθημερινότητα των παιδιών σας….

Το πρόγραμμα είναι καθημερινό, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00 – 15:00. (Προσέλευση 8:00 – 9:00)

Ένα φροντισμένο μικρογεύμα, ολοκληρώνει την επιτυχημένη συνταγή μας για μια υπέροχη μέρα. Κάθε ημέρα διαμορφώνουμε ένα διαφορετικό menu για τους μικρούς μας αθλητές, πλήρως μελετημένο από την διατροφολόγο μας κα. Μπιλίση Έλενα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να καλείτε καθημερινά στο τηλ: 6972694448. Σας περιμένουμε για να συνεχίσουμε και τον μήνα Αύγουστο το αθλητικό μας Καλοκαίρι.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here