Συνέχεια προετοιμασίας για την ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό)

0
265

Την προετ0ιμασία της συνέχισε με εντατικούς ρυθμούς η ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης υπό την καθοδήγηση του προπονητή του Δημήτρη Μεϊδάνη και του στενού συνεργάτη του Δημήτρη Τσετσώνη. Η προετοιμασία μπήκε στη δεύτερη εβδομάδα και οι προπονήσεις συνεχίστηκαν στο γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης. Μια προπόνηση το απόγευμα της Δευτέρας 12/08 στην οποία δόθηκε έμφαση σε ασκήσεις με μπάλα, αλλά και ασκήσεις με σκοπό την φυσική κατάσταση. Στη συνέχεια δόθηκε έμφαση στο passing game με τους ποδοσφαιριστές χωρισμένους σε δύο ομάδες.

Περίπου 22-24 πρόσωπα συμμετείχαν στη συγκεκριμένη προπόνηση με την ομάδα ακόμη να μην έχει ολοκληρώσει τις προσθήκες στο ρόστερ. Το κλίμα στις τάξεις της ΑΕΚ Τρίπολης είναι καλό, αν και το γνωρίζουν όλοι ότι θα χρειαστεί πολύ ακόμη δουλειά προκειμένου να έρθουν τα επιθυμητά αγωνιστικά στάνταρ, εν’ όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Το «Κ.Ε.» βρέθηκε στην προπόνηση των «κιτρινόμαυρων» εξασφαλίζοντας μερικά φωτογραφικά «κλικ» από την προετοιμασία και ειδικότερα από την σημερινή προπόνηση.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here