Συνέχεια προετοιμασίας και «επιστροφές» στον Αρκαδικό

0
580

Η προετοιμασία της ανδρικής ομάδας του ΣΕΦΑ Αρκαδικού συνεχίζεται εδώ και καιρό, αφού αποτελεί γεγονός ότι άτυπα η προετοιμασία ξεκίνησε άτυπα από τον Ιούλιο με εβδομαδιαίες προπονήσεις και τη συμμετοχή κυρίως των νεαρών παικτών της ομάδας. Σταδιακά τις προηγούμενες εβδομάδες πλέον στις προπονήσεις δίνουν και οι πιο έμπειροι παίκτες του φετινού ρόστερ.

Όπως είναι λίγο-πολύ γνωστό το ρόστερ του ΣΕΦΑ Αρκαδικού της νέας αγωνιστικής περιόδου δεν έχει διαφοροποιηθεί πολύ συγκριτικά με την προηγούμενη σεζόν. Θυμίζουμε την έλευση σε σχέση με πέρυσι των έμπειρων Βασίλη Αγγελόπουλο από τον Πελασγό, Κώστα Κουτσούγερα και Παύλο Χαραλαμπόπουλο από τον Πάνα Κανδήλας. Σύμφωνα με πληροφορίες του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» πρέπει να θεωρείται γεγονός και η επιστροφή του Γιώργου Χωματά στους «κυανόλευκους» μετά από ένα χρόνο παρουσία του στην παιδική ομάδα του Ολυμπιακού.

Και ο φετινός Αρκαδικός θα στηριχτεί στην Α1 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στους νεαρούς παίκτες της ομάδας, προερχόμενοι από τις ακαδημίες του συλλόγου και μετά από δύο χρόνια εμπειρίας σε Α1 και Α2 τοπική κατηγορία με πολλά αγωνιστικά λεπτά. Στόχος μια καλή αγωνιστική παρουσία και εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία, που φέτος αν όλα εξελιχθούν καλά λόγω κορωνοϊού θα είναι ιδιαίτερα απαιτητική.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here