Συνεχίζει να «αιμοδοτεί» το Ελληνικό μπάσκετ ο Αρκαδικός!

0
375

Μπορεί η περίοδος που διανύει στην ιστορία του ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός σε επίπεδο μεγάλης ομάδας να αποτελεί μία από τις χειρότερες στην ιστορία του συλλόγου, μπορεί η συμμετοχή της ανδρικής ομάδας τη νέα χρονιά στην Α2 τοπική κατηγορία ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να στενοχωρεί όσο να ναι φίλους και ανθρώπους της ομάδας, αλλά οι «κυανόλευκοι» συνεχίζουν να αποτελούν αιμοδότες του Ελληνικού μπάσκετ.

Με τις όποιες αντιξοότητες και τα όποια προβλήματα τα τμήματα υποδομής του συλλόγου συνεχίζουν να αναδεικνύουν νέα ταλέντα που σίγουρα θα μας απασχολήσουν στο τοπικό και όχι μόνο θέλουμε να πιστεύουμε μπάσκετ. Η περσινή πορεία του Αρκαδικού (αν και αποτυχημένη σε επίπεδο στόχων με την απώλεια της παραμονής στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ), βρήκε πολλά παιδιά από τα «σπλάχνα» των τμημάτων υποδομής του συλλόγου να παίρνουν στις πλάτες τους την ανδρική ομάδα. Μια χρονιά που η εμπειρία που αποκόμισαν δεν ισοδυναμεί ούτε σε τρεις σεζόν συμμετοχής τους στο εφηβικό ή παιδικό πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Ένα ακόμη ουσιαστικό παράδειγμα που ενισχύει το συμπέρασμα ότι ο Αρκαδικός συνεχίζει να «αιμοδοτεί» το Ελληνικό μπάσκετ, φαίνεται ότι θα αποτελέσει γεγονός πολύ σύντομα! Σύμφωνα με πληροφορίες του «Κ.Ε.» υπάρχει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον μεγάλης Ελληνικής ομάδας (που έχει και στο παρελθόν αποκτήσει Αρκά αθλητή στα τμήμα υποδομής της) για δύο νεαρούς αθλητές του ΣΕΦΑ Αρκαδικού. Ο ένας σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας είναι γεννημένος το 2004 και όπως όλα δείχνουν θα αποτελέσει μέρος του έμψυχου δυναμικού στις υποδομές του μεγάλου συλλόγου αποτελώντας ένα ακόμη από τα πολλά ταλέντα της περιοχής. Ο άλλος είναι πιο νεαρός, γεννημένος το 2006, επίσης εξαιρετικά ταλαντούχος και με προοπτικές να ξεχωρίσει στο χώρο του μπάσκετ, καθώς ήδη έχει «απασχολήσει» τις προεθνικές ομάδες! Ωστόσο για τη δεύτερη περίπτωση δεν είναι γνωστό αν θα προχωρήσει η συμφωνία από φέτος λόγω του νεαρού της ηλικίας του και κατ’ επέκτασης της συγκατάθεσής από την οικογένειά του.

Όλα πάντως αναμένεται να επιβεβαιωθούν και να ξεκαθαρίσουν το επόμενο διάστημα, αφού επίσημα ακόμη δεν ισχύει κάτι. Η δουλειά που συνεχίζει να γίνεται στα τμήματα υποδομών του Αρκαδικού πάντως (αλλά και σε άλλους τοπικούς συλλόγους), αναδεικνύει νέους αθλητές που θα στελεχώσουν το Αρκαδικό μπάσκετ της επόμενης μέρας.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here