Συνεχίζεται η προετοιμασία του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης

0
381

Στο χώρο του τοπικού βόλεϊ μπορεί οι επίσημες διοργανώσεις να καθυστερούν ακόμη, ωστόσο στον ΑΣΠΕΤ Τρίπολης η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Για να είμαστε πιο ακριβείς τα κορίτσια όλων των τμημάτων επί της ουσίας δούλεψαν καθ’ όλη τη διάρκεια του Καλοκαιριού με μικρά διαστήματα ξεκούρασης, καθώς δεν θα ήταν δυνατό τα κορίτσια να μην απολαύσουν και τις διακοπές τους.

Στο σύλλογο τη μεγαλύτερη διάρκεια της Καλοκαιριού πάντως πραγματοποιήθηκαν προπονήσεις, στις οποίες τα κορίτσια είχαν την ευκαιρία και το χρόνο να βελτιωθούν σε άλλους τομείς που ίσως στη διάρκεια της χρονιάς να μην είναι τόσο εύκολο. Οι αθλήτριες δούλεψαν και συνεχίζουν να δουλεύουν στην τεχνική, στην ταχύτητα, την ελαστικότητα κ.α. Έτσι κάθε σεζόν οι αθλήτριες έχουν εξελιχθεί αγωνιστικά και έχουν αποκτήσει περισσότερες ικανότητες.

Γι’ αυτό εκτίμηση είναι ότι οι φετινές ομάδες του ΑΣΠΕΤ Τρίπολης αναμένεται να είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικές στο προσεχή πρωταθλήματα γυναικών, κορασίδων και παγκορασίδων της ΕΣΠΕΠ.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here