Συνεχίζουν στο προπονητικό τιμ του Πήγασου οι Κοψαύτης και Μαυριάς

0
257

Οι Γιώργος Κοψαύτης και Κώστας Μαυριάς συνεχίζουν στο προπονητικό τιμ του Πήγασου Θυρέας και τη σεζόν 2023-24, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε ο Πήγασος Θυρέας. Ειδικότερα ο Γιώργος Κοψαύτης θα αποτελεί προπονητής της ανδρικής ομάδας και τη νέα σεζόν στην Α1 ΕΣΚΑΚ. Την ίδια ώρα ο Κώστας Μαυριάς θα συνεχίσει να αποτελεί προπονητής στις ακαδημίες του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πήγασου Θυρέας, έχει ως εξής:

«Για τη νέα σεζόν 2023-24 η ομάδα μας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση συνεργασίας με τους προπονητές που θα στελεχώσουν την ακαδημία μπάσκετ του συλλόγου μας.

Αυτοί θα συνεχίσουν να είναι οι Κοψαύτης Γεώργιος και Μαυριάς Κωνσταντίνος.

Δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις για τον Κοψαύτη Γεώργιο, καθώς γνωρίζουμε τι έχει προσφέρει στον χώρο του μπάσκετ. Ο προπονητής της αντρικής ομάδας, θα έχει την γενική επίβλεψη των ακαδημιών, εκτελώντας καθήκοντα τεχνικού διευθυντή, με αναβαθμισμένο ρόλο και στις μικρότερες ηλιακά κατηγορίες αλλά και στα κορίτσια του αναπτυξιακού μας προγράμματος.

Από το μέλλον της ομάδας μας δεν θα μπορούσε να λείπει ο Μαυριάς Κωνσταντίνος, βασικός παίκτης της αντρικής ομάδας, ο οποίος θα διατηρήσει τον σημαντικό προπονητικό ρόλο στις ακαδημίες.

Περισσότερες πληροφορίες για τις εγγραφές και πρόγραμμα τις επόμενες ημέρες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here