Συνεχίσθηκε με την αντοχή το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου ΝΑ-Ε-Ν-Π-Κ

0
95

Με τον αγώνα αντοχής συνεχίστηκε το Σάββατο (03/08) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ποδηλασίας Δρόμου για το 2019, στις κατηγορίες Νέων Ανδρών, Εφήβων, Νεανίδων, Παίδων και Κορασίδων, το οποίο θα ολοκληρωθεί σήμερα Κυριακή. Νικητές ήταν ο Παναγιώτης Καρατσιβής (ΠΓΣ Λάρισας) στους εφήβους, η Χρυσή Σταυγιανουδάκη (Τάλως) στις νεάνιδες, ενώ στους παίδες και στις κορασίδες, διπλασίασαν τις νίκες τους (σ.σ. είχαν κερδίσει και στην ατομική χρονομέτρηση) ο Νικηφόρος Αρβανίτου (Θησέας) και η Ελευθερία Γιάχου (Κρόνος Νίκαιας) αντίστοιχα.

Σε επίπεδο Αρκαδικού ενδιαφέροντος στην κατηγορία Παίδων ο Γεώργιος Μάγκλαρης τερμάτισε στην 30η θέση με επίδοση 2.20.05. Την ίδια ώρα στην ίδια κατηγορία οι αθλητές του ΠΟ Τρίπολης Αναστάσιος Αλειφερόπουλος, Γεώργιος Γαβρήλος και Γεώργιος Ζωγόγιαννης εγκατέλειψαν.

Στην κατηγορία κορασίδων την 8η θέση κατέλαβε η αθλήτρια του ΠΟ Τρίπολης Αικατερίνη Μάγκλαρη με χρόνο 1.54.13, ενώ την με τον ίδιο χρόνο τερμάτισε και η αθλήτρια του ΠΟ Τρίπολης Άννα Κοράκη. Τέλος στην κατηγορία εφήβων ο Ιωάννης – Παναγιώτης Μάντης του ΠΟ Τρίπολης κατέλαβε την 27η θέση με χρόνο 2.38.35.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή (04/08) με τον αγώνα αντοχής Νέων Ανδρών. Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 2ης ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Δρόμου ΝΑ-Ε-Ν-Π-Κ, μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

ΑΠΟΤ ΑΝΤΟΧΗΣ Ε-Ν-Π-Κ ΠΑΝ ΠΡΩΤ ΔΡ ΝΕΝΠΚ 2019

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here