Σχίζας: «Κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά»

0
562

Κατά την πρώτη ημέρα προετοιμασίας της ΑΕ Δημητσάνας εν’ όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου ο προπονητής της ομάδας κ. Ανδρέας Σχίζας μίλησε για αυτό το νέο ξεκίνημα στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ. Μια πρώτη μέρα προετοιμασίας με χαμηλούς τόνους αλλά και «φιλοδοξίες» οι οποίες μέρα με τη μέρα θα αποτυπώνονται το επόμενο διάστημα σε σημαντικές αγωνιστικές κινήσεις της ομάδας.

Στις πρώτες του δηλώσεις ο κόουτς του Δημητσάνας σε ότι αφορά τη νέα χρονιά είπε: «Θα μου δώσετε καταρχάς την ευκαιρία να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο της ομάδας κ. Ιωάννη Κωλλέτη, δικηγόρος στην Αθήνα, αλλά είναι πάντα κοντά μας σαν να είναι δίπλα μας και τη διοίκηση της ΑΕ Δημητσάνας. Προσπαθούμε να σας πω ειλικρινά να κρατηθούμε στην κατηγορία. Κοιτάμε ψηλά με το κεφάλι χαμηλά! Αυτό προσπαθούμε να περάσουμε και στα παιδιά. Γνωρίζουμε ότι η Α’ κατηγορία είναι πολύ δύσκολη και έτσι κάνουμε μια προσπάθεια και εμείς να την γνωρίσουμε, όχι για να πρωταγωνιστήσουμε αλλά για να μείνουμε.».

Σχετικά με το γεγονός ότι η ομάδα καθυστερημένα έμαθε ότι ανεβαίνει στην Α’ κατηγορία και στο κατά πόσο αυτό επηρέασε μεταγραφικά την ομάδα της Γορτυνίας ο κ. Σχίζας πρόσθεσε: «Καθυστερήσαμε πάρα πολύ αλλά έχουμε μια διοίκηση δίπλα μας, που μέσα σε μια εβδομάδα έχει τρέξει τόσο πολύ, όσο να είχαμε ένα μήνα μπροστά μας. Έχουν γίνει τόσο πολλά και θα γίνουν ακόμη περισσότερα. Περιμένετε και κάθε μέρα θα γίνεται και μια καινούργια και ωραία κίνηση της ομάδας.».

Σε ότι αφορά το κομμάτι των τμημάτων υποδομής αλλά και του γηπέδου ο προπονητής της Δημητσάνας σχολίασε: «Πρέπει να σχολιάσω ότι εμείς είμαστε «τσιγγάνοι» ή αν θέλετε «πρόσφυγες» καθώς δεν έχουμε ένα γήπεδο δικό μας. Η Γορτυνία έχει πολλά μικρά παιδιά τα οποία θα μπορούσαν να μπουν σε πρόγραμμα αγωνιστικό και να συμμετάσχουν σε τμήματα υποδομής του συλλόγου. Δεν υπάρχει όμως γήπεδο. Παρακαλάμε να παίξουμε και κάθε μέρα δεν ξέρουμε που θα είμαστε. Αυτό είναι το μεγάλο μας πρόβλημα. Αν υπήρχε ένα γήπεδο το οποίο να γνωρίζουμε ότι είναι η φυσική μας έδρα, θα ήταν διαφορετικά τελείως τα πράγματα προς το καλύτερο!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here