Σχεδόν ταυτόχρονα τα ματς του Συλλόγου Δρομέων με το 4ο All Star Game

1
325

Το απόγευμα της Κυριακής 02/02 και ώρα 18:00 στο κλειστό γυμναστήριο της Τέντας θα διεξαχθεί το 4ο All Star Game της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ. Μια διοργάνωση που αποτελεί γιορτή του τοπικού μπάσκετ και της Α1 τοπικής κατηγορίας και διεξάγεται με επιτυχία για τέταρτη συνεχόμενη σεζόν.

Μία ώρα νωρίτερα (17:00) στην Αρκαδική πρωτεύουσα ο μοναδικός φέτος εκπρόσωπος του μπάσκετ της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ σε επίπεδο Εθνικών κατηγοριών, Σύλλογος Δρομέων υποδέχεται στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης την ομάδα της ΑΕ Νέας Κηφισίας. Τα δύο ματς λοιπόν διεξάγονται σχεδόν παράλληλα και γι’ αυτό το γεγονός έφτασαν κάποια μηνύματα στο contraepithesi.gr με τα οποία εκφράζεται απορία για το λόγο που όρισε η Ένωση το All Star Game την ίδια ώρα με τον αγώνα του Συλλόγου Δρομέων.

Η αλήθεια είναι ότι αρκετούς δεν απασχόλησε καθόλου το γεγονός ότι τα δύο αυτά παιχνίδια διεξάγονται σχεδόν την ίδια ώρα, κρίνοντας ότι δεν είναι καν άξιο σχολιασμού. Δεν γνωρίζουμε βέβαια αν αυτό το γεγονός μπορεί να έχει ως ένα βαθμό ενοχλήσει τους ανθρώπους του Αρκαδικού συλλόγου. Κάποιους άλλους φίλους του τοπικού μπάσκετ ωστόσο η επιλογή της Ένωσης να ορίσει το All Star Game πάνω στην ώρα διεξαγωγής του ματς του Συλλόγου Δρομέων για την Γ’ Εθνική, δεν ακούστηκε και πολύ ωραία, ακόμη και αν τα δύο ματς διεξάγονται σε διαφορετικές πόλεις.

 

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Καλησπέρα σας!
    Μπορεί να προσεγγίζετε το θέμα πιο ανάλαφρα, αλλά προσωπικά πιστεύω ότι η επιλογή της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ να ορίσει τον αγώνα All Star Game ίδια μέρα και σχεδόν την ίδια ώρα με επίσημο αγώνα ομάδας της Ένωσης που την εκπροσωπεί στις Εθνικές κατηγορίες ήταν το λιγότερο ΑΣΤΟΧΗ.
    Νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο δεν “σέβεται” και δεν δείχνει την υποστήριξή των συλλόγων – μελών σου, που σε εκπροσωπούν στις Εθνικές κατηγορίες. Την ίδια ώρα δεν ορίζεις αγώνες ούτε για το Α1 τοπικό (λογικό), αλλά ούτε και για το Α2 τοπικό.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here