Σχολή Κριτών – Χρονομετρητών Κολύμβησης την Κυριακή (31/03) στην Τρίπολη

0
366

Ο ΚΟΑΤ, μέλος της Περιφερειακής Επιτροπής Κολύμβησης Πελοποννήσου, με την έγκριση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος (ΚΟΕ) και την υποστήριξη του Συνδέσμου Κριτών Κλασσικού Αθλητισμού Αρκαδίας – Λακωνίας – Μεσσηνίας, διοργανώνει Σχολή Κριτών – Χρονομετρών Κολύμβησης, την Κυριακή 31 Μαρτίου και από ώρα 09:00.

Στόχος είναι η εκπαίδευση των ενδιαφερομένων στους κανόνες που ισχύουν στην κολύμβηση και η πιστοποίηση νέων κριτών. Δημιουργείται η δυνατότητα συμμετοχής και υποστήριξης κολυμβητικών αθλητικών αγωνιστικών διοργανώσεων, υπό την έγκριση της ΚΟΕ των Περιφερειακών Επιτροπών και των Συλλόγων-Ομίλων.

Μετά την επιτυχή παρακολούθηση των μαθημάτων της Σχολής, θα δοθεί δίπλωμα Κριτή – Χρονομέτρη Κολύμβησης στους συμμετέχοντες, οι οποίοι θα κατέχουν τις παρακάτω ιδιότητες:

– Κριτές στροφών.
– Κριτές αφίξεων.
– Γραμματεία αγώνων.
– Χρονομέτρες.
– Αφέτες.

Ο τόπος διεξαγωγής της Σχολής θα είναι η αίθουσα εκδηλώσεων στον πρώτο όροφο του Αποστολοπούλειου Πνευματικού Κέντρου Δήμου Τρίπολης. Εκπαιδευτής της Σχολής είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΚΟΕ κ. Χριστόδουλος Χούμας. Οι ενδιαφερόμενοι θα συμπληρώσουν την αίτηση για την συμμετοχή τους στο χώρο διεξαγωγής της Σχολής.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here