Σόνι: «Κρατάω τη συλλογική προσπάθεια της ομάδας στο ματς με Βόλο»

0
52
ΦΩΤΟ: ASTERASTRIPOLIS.GR

Ο πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο παιχνίδι του Αστέρα – Βόλος, Κεβίν Σόνι, ο οποίος σκόραρε το μοναδικό τέςρμα της αναμέτρησης μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης στα συνδρομητικά κανάλια novasports, καταρχάς γι’ αυτό που κρατάει από τη συγκεκριμένη αναμέτρηση.

«Αυτό που κρατάω από το παιχνίδι είναι περισσότερο η συλλογική προσπάθεια, γιατί αν δεν είχαν την βοήθεια και στήριξη των συμπαικτών μου, τότε κι εγώ δεν θα ήμουν σε θέση βολής στη φάση του γκολ, καταφέρνοντας τελικά να σκοράρω. Για μένα το πιο σημαντικό είναι ότι όλη η ομάδα δείχνει να ανταποκρίνεται πολύ καλά μέσα στον αγωνιστικό χώρο, σύμφωνα με αυτά που ζητάει ο προπονητής. Ο καθένας έχει το δικό του ρόλο και ανταποκρινόμαστε πολύ καλά!», ήταν το χαρακτηριστικό του σχόλιο.

Τέλος για το αν έχει κάποιο συγκεκριμένο στόχο σε ότι αφορά τον αριθμό των τερμάτων με τη φανέλα του Αστέρα, ο επιθετικός του Αστέρα είπε: «Δεν έχω κάποιο συγκεκριμένο στόχο ή «ταβάνι» σε ότι αφορά τα γκολ που θέλω να πετύχω με τον Αστέρα. Αυτό στο οποίο είμαι πάρα πολύ επικεντρωμένος είναι στις προπονήσεις όπου γίνεται πάρα πολύ καλή και σκληρή δουλειά. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε κάποιους αυτοματισμούς με τους συμπαίκτες μου, οπότε εκεί είμαι επικεντρωμένος και όχι στο πόσα γκολ θα βάλω. Το σημαντικότερο είναι το καλό της ομάδας.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here