Σύσκεψη ΓΓΑ και Δημάρχου με εκπροσώπους αθλητικών σωματείων (+vid)

0
509

Το μεσημέρι της Τρίτης μετά την κοινή συνέντευξη Τύπου του Δημάρχου Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιο Συναδινό και αφού ακολούθησε για λίγη ώρα «κλειστή» συνάντηση παρουσία μηχανικών για τις τεχνικές λεπτομέρειες των έργων που προχωρούν το επόμενο διάστημα, στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχείου Τρίπολης, ακολούθησε συνάντηση των δύο ανδρών με εκπροσώπους των Αρκαδικών αθλητικών σωματείων.

Μια συνάντηση στην οποία ο κ. Συναδινός στην εισαγωγή του εξέφρασε τη διάθεσή του να ακούσει τις απόψεις και τους προβληματισμούς όλων των εκπροσώπων των συλλόγων, όση ώρα κι αν χρειαζόταν να κρατήσει η συγκεκριμένη συνάντηση. Όπως ο ίδιος ο Γενικός Γραμματέας ανέφερε τη Δευτέρα στην Καλαμάτα η αντίστοιχη συνάντηση με τους εκπροσώπους των σωματείων κράτησε πάνω από τέσσερις ώρες!

ΦΩΤΟ: ALEX*F SPORTS IMAGES | Ο Γ.Γ. Αθλητισμού κ. Συναδινός στη σύσκεψη με τα αθλητικά σωματεία το Δημαρχείο Τρίπολης.

Σ’ αυτή την ενδιαφέρουσα συζήτηση που πραγματοποιήθηκε παρουσία μεταξύ άλλων του Δημάρχου Τρίπολης, κ. Παυλή, του Προέδρου του Νομικού Προσώπου κ. Καραλή, του Πρόεδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης κ. Θεοδωρακόπουλου και του Πρόεδρου του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κακλαμάνου, οι πλευρά των συλλόγων ανέφερε σημαντικά ζητήματα που απασχολούν όχι συγκεκριμένα τα σωματεία αλλά συνολικά τα αθλήματα τα οποία εκπροσωπούν. Κυρίως τα προβλήματα είχαν να κάνουν με έλλειψη χώρων άθλησης ή προβλήματα στις υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο ίδιος ο κ. Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού σημείωσε αρκετά ζητήματα τα οποία θα εξεταστούν στην Αθήνα και σε κάποιες περιπτώσεις θα αποτελέσουν θέμα στην ατζέντα ακόμη και σε συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη.

Αναλυτικότερα οι εκπρόσωποι που έδωσαν παρουσία ήταν ο κ. Ιωάννης Τζόρβας από τη γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου του Άρη Τρίπολης. Τα μέλη του ΔΣ της ΕΠΣ Αρκαδίας κ.κ. Σταύρος Τσαγγούρης, Θεόδωρος Παλιογιάννης και Κωνσταντίνος Ζιώτης. Ο Γενικός Αρχηγός του Παναρκαδικού κ. Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος. Η ΓΓ του ΚΟΑΤ κα Τζένη Λούτου καθώς και ο σύμβουλος του συλλόγου κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος. Ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας. Ο εκπρόσωπος των Πράσινων Διαδρομέων ΚΟΙΝΣΕΠ και του τμήματος ποδηλασίας της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γεώργιος Φαρφαράς. Ο Πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Τρίπολης κ. Βαγγέλης Παναγάκης. Ο εκπρόσωπος του τμήματος κολύμβησης ΙΡΙΔΑ κ. Γιάννης Κοκοσιούλης. Ο εκπρόσωπος του Αθλητικού Συλλόγου Πετοσφαίρισης Τρίπολης κ. Γιώργος Χρονόπουλος. Τέλος παρουσία έδωσε εκπρόσωπος και του Πολύβιου Μεγαλόπολης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here