Τέσσερις πρωτιές στο 9ο Krinos Open Junior Cup 2022

0
103

Τέσσερις διακρίσεις από ισάριθμούς μικρούς αθλητές του Ομίλου της ΑΕΚ Τρίπολης αποτέλεσαν γεγονός στο πρόσφατο 9ο Krinos Open Junior Cup 2022. Στην συγχαρητήρια ανακοίνωση του ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου συγχαίρουν στους αθλητές Νικολάου Στέφανο, Τσούτσο Κωνσταντίνο, Τριανταφύλλου Θάνο, Καρατζά Γιώργο και Νικολαόυ Νίκο για τις επιτυχίες τους στο 9ο “Krinos” Open junior Cup 2022.

Οι επιτυχίες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό για την αγωνιστική ομάδα των αθλητών της ΑΕΚ Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα στο 9o “Krinos” Open junior Cup 2022 τα δεκάρια του ομίλου μας (αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι μας οι αθλητές ήταν κάτω των 9 ετών) κατέκτησαν τρείς θέσεις με τους Νικολάου και Τσούτσο να καταλαμβάνουν την 3η θέση αντίστοιχα στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά. Ο Θάνος Τριανταφύλλου (7,5 ετών!!!) κατέκτησε την 1η στο ταμπλό consolation, μπαίνοντας και αυτός με την σειρά του, για πρώτη φορά σε βάθρο νικητών.

Στην κατηγορία των 12αριών ο Καρατζάς Γιώργος αν και δεν κατάφερε να προκριθεί στο κυρίως ταμπλό, αγωνίστηκε με μεγάλη επιτυχία στο Consolation Draw και κατέκτησε και αυτός την 1η θέση του τουρνουά. Στα 14άρια αγόρια για πρώτη φορά σε αγώνες έλαβε μέρος ο Νικολάου Νίκος, ο οποίος έκανε αξιοπρόσεχτη εμφάνιση καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά φτάνοντας μέχρι την 8άδα του κυρίως ταμπλό.

Πολλά συγχαρητήρια για μια ακόμη φορά και στους πέντε μας αθλητές, οι οποίοι αγωνίστηκαν στο συγκεκριμένο τουρνουά, το οποίο για τον όμιλό μας αποτελεί θεσμό τα τελευταία 10 και πλέον χρόνια. Σειρά αυτό το Σαββατοκύριακο παίρνουν τα κορίτσια του ομίλου μας, τα οποία θα αγωνιστούν στην κατηγορία u12. Καλή επιτυχία σε όλους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here