Τα αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης του πραγματοποίησε ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης

0
104

Την επίσημη εμφάνιση του για τη νέα αγωνιστική περίοδο παρουσίασε τις τελευταίες ημέρες ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Πρόκειται για μια ακόμη ξεχωριστή εμφάνιση με νέα χρώματα η οποία θα φορεθεί από τους αθλητές/τριες του συλλόγου στο προσεχές τουρνουά Survivor Tennis Festival στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης.

Αναφορικά με τη νέα εμφάνιση, η ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η νέα εμφάνιση του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης, με καινούργια χρώματα και ευφάνταστο σχεδιασμό θα παρουσιαστεί σε λίγες ημέρες με κάθε επισημότητα στο Survivor Tennis Festival, που τα τελευταία 18 χρόνια γίνεται στις εγκαταστάσεις του συλλόγου στο ΔΑΚ Τρίπολης. Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας. Σταθούλη και κ. Διονυσόπουλου θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν τον μεγάλο χορηγό του τμήματος, το κοσμηματοπωλείο “BADOUNAS” για την προσφορά και στήριξη του σε ένα ακόμα μεγάλο βήμα του ομίλου μας.

Με απόλυτο σεβασμό στο παρελθόν και με το βλέμμα μας στραμμένο στο μέλλον, 31 χρόνια μετά την ίδρυση του τμήματός μας, φιλοδοξούμε να συνεχίσουμε να βαδίζουμε στα χνάρια των επιτυχιών, που έχουμε διαγράψει. Για αυτό το λόγο  δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στις λεπτομέρειες του σχεδιασμού της νέας μας εμφάνισης. Στο μπροστινό μέρος της φανέλας, μπαίνει το νέο λογότυπο της ομάδας, ύστερα από την μεγάλη επιτυχία που γνώρισε ως κύριο χαρακτηριστικό της προηγούμενης, επετειακής εμφάνισης. Επιπλέον στην μπροστινή πλευρά εμφανίζεται για πρώτη φορά το logo CRESCENT by Badounas, το οποίο αποτελεί την νέα σειρά κοσμημάτων του κοσμηματοπωλείου “BADOUNAS”. Πηγή έμπνευσης της σειράς κοσμημάτων είναι το φεγγάρι, που αποτελεί τον αέναο συνοδοιπόρο της ιστορίας του πλανήτη που ζούμε, σε συνδυασμό με το κατοχυρωμένο εμπορικό σήμα του λογότυπου του κοσμηματοπωλείου BADOUNAS 1969. Στο πίσω μέρος της εμφάνισης διακρίνεται το λογότυπο της κεντρικής ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ως ένδειξη τιμής και σεβασμού στο σωματείο, που ίδρυσε το 1991 το τμήμα της αντισφαίρισης, μαζί με το όνομα της ομάδας στην Αγγλική γλώσσα.

Εν κατακλείδι θέλουμε να πιστεύουμε ότι η νέα μας εμφάνιση και το νέο μας project “Ο Αθλητισμός Ενώνει” θα καταφέρει για ακόμη μια φορά, να συνδέσει τους αθλητές και τα μέλη μας με πολλές αγωνιστικές επιτυχίες.

Ελπίζουμε να την αγαπήσετε.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here