Τα γήπεδα Τεγέας και Λεβιδίου, ως ουδέτερη έδρα του Πανθυρεατικού στα προσεχή εντός έδρας ματς

0
232

Με αφορμή την ποινή της ΕΠΣ Αρκαδίας για δύο αγωνιστικές στέρησης της φυσικής του έδρας, ο Πανθυρεατικός κλήθηκε να αναζητήσει γήπεδο προκειμένου δώσει τις εντός έδρας παιχνίδια του για την 22η και 24η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας.

Σύμφωνα με σχετική απόφαση και από τη στιγμή που προηγήθηκαν σχετικά αιτήματα, ο Δήμος Τρίπολης παραχώρηση τα Δημοτικό γήπεδα Τεγέας και Λεβιδίου για τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του Πανθυρεατικού.

Σύμφωνα με το απόσπασμα της συγκεκριμένης απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης ενέκρινε ομόφωνα τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου Λεβιδίου και του δημοτικού γηπέδου ποδοσφαίρου του «Αθλητικού Κέντρου Τεγεατικού Συνδέσμου – Δήμου Τρίπολης» στην Επισκοπή Τεγέας, ως έδρα της ομάδας «ΠΑΝΘΥΡΕΑΤΙΚΟΣ Α.Ο. Άστρους» για τους επόμενους αγώνες περιόδου 2022 – 2023, λόγω τιμωρίας της έδρας (δημοτικό γήπεδο Άστρους) της εν λόγω ομάδας.

Προϋπόθεση της παραχώρησης είναι ότι το γήπεδο (αγωνιστικός χώρος κλπ) θα παραδίδεται καθαρό και για οποιαδήποτε ζημιά προκαλείται κατά τη διάρκεια αλλά και μετά το πέρας του εκάστοτε αγώνα, οι διοργανωτές υποχρεούνται για την άμεση αποκατάστασή της. Επίσης θα λαμβάνονται τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των παρευρισκομένων.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here