Τα σενάρια παραμονής για την ΓΕΑ Άμιλλα στην Α2 Εθνική

0
182

Ιδιαίτερα κρίσιμες χαρακτηρίζονται οι δύο τελευταίες αγωνιστικές στον 1ο όμιλο της Α2 Εθνικής κατηγορίας γυναικών. Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε και μετά τη νίκη της ομάδας της ΓΕΑ Άμιλλας 2000 στην Καλαμάτα την περασμένη αγωνιστική, οι ελπίδες παραμονής διατηρούνται «ζωντανές» μέχρι την τελευταία αγωνιστική.

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε ο Πανιώνιος και η ΑΕΠΣ Αρίς βρίσκονται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 20 βαθμούς. Η ΓΕΑ Άμιλλα 2000 έχει 19 βαθμούς, είναι στην 9η θέση και κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού και ο Θησέας Παναγιούδας στην τελευταία θέση με 18 βαθμούς.

Την 17η αγωνιστική που διεξάγεται αύριο Κυριακή (03/04) η ΓΕΑ Άμιλλα αγωνίζεται εκτός έδρας με την Ηλιούπολη σ’ ένα πολύ δύσκολο ματς, ωστόσο όλο σχεδόν το ενδιαφέρον «στρέφεται» στο πολύ κρίσιμο ντέρμπι παραμονής στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας» μεταξύ του Πανιωνίου και της ΑΕΠΣ Αρίς Καλαμάτας.

Στην περίπτωση που η ΓΕΑ Άμιλλα ηττηθεί την Κυριακή από τον ΓΣ Ηλιούπολης, κάτι που είναι αρκετά πιθανό λόγω της διαφοράς δυναμικότητας υπάρχουν δύο βασικά σενάρια:

1ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Στην περίπτωση που ο Πανιώνιος κερδίσει την ΑΕΠΣ Αρίς Καλαμάτας παραμένει στην κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική η ΓΕΑ Άμιλλα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει τον Πανιώνιο στην Τρίπολη και την ίδια ώρα η ΑΕΠΣ Αρίς θα πρέπει να ηττηθεί στην Καλαμάτα από τον Ατρόμητο Πειραιά, για να μείνει στην κατηγορία.

2ο ΣΕΝΑΡΙΟ:

Στην περίπτωση που η ΑΕΠΣ Αρίς Καλαμάτας επικρατήσει στην έδρα του Πανιωνίου, παραμένει στην κατηγορία. Την τελευταία αγωνιστική η ΓΕΑ Άμιλλα θα χρειάζεται απλά νίκη στην Τρίπολη επί της ομάδας της Νέας Σμύρνης για να εξασφαλίσει την παραμονή στην κατηγορία. Γι’ αυτό και την Αρκαδική ομάδα, ευνοεί το ενδεχόμενο επικράτησης αύριο (03/04) της Μεσσηνιακής ομάδας.

Τέλος στο λιγότερο πιθανό ενδεχόμενο η Άμιλλα αύριο (03/04) να κερδίσει την Ηλιούπολη, τότε σε περίπτωση νίκης την ίδια ώρα του Πανιωνίου, την τελευταία αγωνιστική η Άμιλλα παραμένει είτε με νίκη επί του Πανιωνίου ανεξάρτητα με το τι θα κάνεις η ΑΕΠΣ Αρίς στην Καλαμάτα, είτε με ήττα της Άμιλλας και ήττα από τον Ατρόμητο της Μεσσηνιακής ομάδας.

Σε περίπτωση τέλος νίκης της Άμιλλας στην Ηλιούπολη και ήττας του Πανιωνίου αύριο (03/04), η Άμιλλα θα χρειάζεται και σ’ αυτή την περίπτωση απλή νίκη επί του Πανιωνίου την τελευταία αγωνιστική.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here