Τα σενάρια παραμονής του ΣΕΦΑ Αρκαδικού στην Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
8022

Μια πολύ σπουδαίας σημασίας νίκη σημείωσε ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός το βράδυ της Τετάρτης (24/05) στην Καλαμάτα επί του ΑΠΣ Πρωτέα με σκορ 45-48. Μια νίκη που ισοδυναμεί με το μισό πόδι στην εξασφάλιση της παραμονής στην Α1 τοπική κατηγορία της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ.

Μετά το χθεσινό αποτέλεσμα και με το δεδομένο του υποβιβασμού των τεσσάρων τελευταίων ομάδων του βαθμολογικού πίνακα, πλέον καταδικασμένες σε υποβιβασμό είναι εκτός από τον ΣΚ Σπάρτη από τις προηγούμενες αγωνιστικές από χθες και της ΑΕΠΣ Αρίς και ΑΠΣ Πρωτέα που ότι και να γίνει δεν μπορούν να τερματίσουν στην 8η θέση.

Η διεκδίκηση της 8ης θέσης και παραμονής στην κατηγορία θα κριθεί από το τι θα κάνουν στα τελευταία τους ματς της χρονιάς ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός και ο ΓΣ Μεσσήνης. Το θετικό για την ομάδα της Τρίπολης είναι ότι κρατά την τύχη στα χέρια της αφού με νίκη επί της ΑΕΠΣ Αρίς εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία, ανεξάρτητα με το τι θα κάνει στο δικό του παιχνίδι ο ΓΣ Μεσσήνης. Παράλληλα σε μία από τις δύο περιπτώσεις που θέλει τον Αρκαδικό να χάνει το ματς με την ΑΕΠΣ Αρίς και πάλι εξασφαλίζουν οι «κυανόλευκοι» την παραμονή.

Αναλυτικά τα τέσσερα σενάρια που προκύπτουν από τα παιχνίδια ΑΕΠΣ Αρίς – ΣΕΦΑ Αρκαδικός και ΑΠΟΕΛ – ΓΣ Μεσσήνης, έχουν ως εξής:

ΝΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΗΤΤΑ ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ | Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός εξασφαλίζει την παραμονή με 30β., έναντι 28β. του ΓΣ Μεσσήνης.

ΝΙΚΗ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΝΙΚΗ ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ | Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός εξασφαλίζει την παραμονή με 30β., έναντι 29β. του ΓΣ Μεσσήνης.

ΗΤΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΝΙΚΗ ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ | Ο ΓΣ Μεσσήνης εξασφαλίζει την παραμονή καθ’ ότι ισοβαθμεί με τον ΣΕΦΑ Αρκαδικό στη βαθμολογία με 29β., αλλά υπερέχει σε πόντους στα μεταξύ τους παιχνίδια.

ΗΤΤΑ ΑΡΚΑΔΙΚΟΥ, ΗΤΤΑ ΓΣ ΜΕΣΣΗΝΗΣ | Ο ΣΕΦΑ Αρκαδικός εξασφαλίζει την παραμονή με 29β., έναντι 28β. του ΓΣ Μεσσήνης.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here