Τα τυπικά για Μεϊδάνη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Τρίπολης!

0
153

Φαίνεται ότι ο αντικαταστάτης του Κώστα Καλογιαννίδη στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ Τρίπολης, όχι μόνο έχει βρεθεί από την διοίκηση της «Ένωσης», αλλά όλα δείχνουν ότι ανεπίσημα τουλάχιστον αποτελεί ο νέος τεχνικός της ομάδας και ο άνθρωπος που θα «χτίσει» τη νέα ομάδα για την συμμετοχή της στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Πρόκειται για τον Δημήτρη Μεϊδάνη ο οποίος φαίνεται ότι έχει ουσιαστικά «κλείσει» στην ΑΕΚ Τρίπολης, με τα τυπικά να απομένουν προκειμένου να έρθει και η επίσημη ανακοίνωση της ομάδας.

Πληροφορίες θέλουν τον κ. Μεϊδάνη να έχει ήδη πιάσει δουλειά και να προγραμματίζει όλες τις τεχνικές και αγωνιστικές λεπτομέρειες της προετοιμασίας για το επόμενο διάστημα. Τις προηγούμενες ημέρες μάλιστα ο νέος όπως φαίνεται τεχνικός της ΑΕΚ Τρίπολης είχε κατ’ ιδίαν συνάντηση με μέλος του τεχνικού τιμ της ΑΕΚ Τρίπολης, προφανώς για θέματα που αφορούν την ομάδα.

Επίσημα δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για τη συμφωνία διοίκησης της ΑΕΚ Τρίπολης με τον Δημήτρη Μεϊδάνη και απλά δεν απομένει να επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ για την συμφωνία και επίσημα μέσω σχετικής ανακοίνωσης.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here