Τελείωσε ο πρώτος κύκλος διάθεσης παιδικών τροφών από την ΑΕΚ Τρίπολης

0
580

Τελείωσε ο πρώτος κύκλος διάθεσης των παιδικών τροφών της εταιρίας Human Plus e.V. από την ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά την διάθεσή της πρώτης παρτίδας των τροφών στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως Μαντινείας και Κυνουρίας, σειρά έλαβε αυτό της Ιεράς Μητροπόλεως  Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως.

Το τελευταίο Σάββατο της Αποκριάς τετραμελής αποστολή της ΑΕΚ Τρίπολης που απαρτιζόταν από τον Πρόεδρο της κ. Π. Βαλασόπουλο, τον υπεύθυνο της δράσης «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ» κ. Γ. Σπηλιόπουλο, τον Διευθυντή του Ομίλου τένις τον κ. Παπαδόπουλο και την προπονήτρια του τμήματος την κα. Χασομέρη επισκέφτηκαν την Μεγαλόπολη και το κοινωνικό παντοπωλείο της Μητρόπολης στο οποίο  παράδωσαν 80 κιβώτια παιδικών τροφών Hipp προσφοράς του ομογενή ιατρού Ανέστη Ιωαννίδη και της εταιρίας Human Plus e.V. από την Γερμανία.

Εκ μέρους της Μητρόπολης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως τις τροφές παρέλαβε ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμ. π. Αυγουστίνος Καραμπάς υπεύθυνος του κοινωνικού παντοπωλείου. Η εν λόγο προσφορά έγινε στα πλαίσια του προγράμματος «ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ» που υλοποιεί εδώ και ένα μήνα το τμήμα τένις της ΑΕΚ Τρίπολης.

Σειρά το επόμενο διάστημα θα πάρει ο τρίτος και μεγαλύτερος κύκλος του προγράμματος, που θα αφορά τους βρεφονηπιακούς και παιδικούς σταθμούς των δυο αυτών περιοχών της Αρκαδίας.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία θα ολοκληρωθεί στα τέλη Απριλίου με τον τρίτο κύκλο που θα αφορά νέες οικογένειες και γονείς, οι οποίοι στα πρώτα τους βήματα αντιμετωπίζουν δυσκολίες και θα μπορούν να προμηθευτούν ποσότητες τροφών απ’ ευθείας από τον σύλλογο, μετά από επικοινωνία με τον κο Γεώργιο Σπηλιόπουλο.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ για να δείτε περισσότερες φωτογραφίες

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here