Τζιούμης: «Αναγκαία η ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου»

0
453

Κατά τη διάρκεια της διαδικτυακής συνομιλίας με δημότες στους οποίους και έδωσε απαντήσεις σε διάφορα ερωτήματα ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης, μίλησε και για την ενεργειακή αναβάθμιση του κλειστού κολυμβητηρίου, με τις διαδικασίες να προχωρούν.

Ο κ. Τζιούμης για το συγκεκριμένο έργο σχολίασε: «Για το έργο της αναβάθμισης του κλειστού κολυμβητηρίου του ΔΑΚ Τρίπολης, κι εδώ βρισκόμαστε στη φάση της δημοπρασίας. Θα προχωρήσουμε σε δημοπράτηση και η ανάδοχος εταιρία κάποια στιγμή (καθώς υπάρχει πρώτα μια διαδικασία) θα ξεκινήσει το έργο προκειμένου να υλοποιηθεί η ενεργειακή αναβάθμιση του έργου.».

Συνεχίζοντας εξέφρασε την άποψη ότι η υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου είναι αναγκαία λέγοντας: «Μια αναβάθμιση που είναι απαραίτητη καθώς υπάρχει μεγάλη ενεργειακή κατανάλωση πετρελαίου κάθε χρόνο χιλιάδων ευρώ. Για εμάς το κολυμβητήριο θα υπάρχει και θα πρέπει να υπάρχει και να συνεχίσει να λειτουργεί παρ’ ότι όπως ξέρετε όλοι, πάρα πολλά κολυμβητήρια σε όλη την Ελλάδα έχουν κλείσει λόγω του δυσβάσταχτου κόστους λειτουργίας τους. Εμείς αναλαμβάνουμε το κόστος αυτό για να συνεχίσουμε τη λειτουργία του, αλλά πρέπει πρώτα να γίνει αυτή η ενεργειακή αναβάθμιση προκειμένου να μειωθεί το λειτουργικό κόστος σημαντικά».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here