Τηλεοπτικό spot του ΠΣΑΤ για τον αγώνα της Αθλητικής Δημοσιογραφίας και του Αθλητισμού κατά της Πανδημίας

0
455

Η πανδημία δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αθλητική οικογένεια αφού όλες οι εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις αναβλήθηκαν ή ματαιώθηκαν. Ακόμη και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, μετά από 124 χρόνια, για πρώτη φορά, σε καιρό ειρήνης, πήγαν ένα χρόνο μετά.

Συνέπεια όλων αυτών ήταν να κλυδωνιστεί η Αθλητική Δημοσιογραφία και βεβαίως οι Οργανισμοί Αθλητικών ΜΜΕ. Για αυτό και το Δ.Σ. του ΠΣΑΤ πήρε αρκετές πρωτοβουλίες για  τη στήριξη του κλάδου που έχει βρεθεί σε δύσκολη κατάσταση. Και συνεχίζει…

Φυσικά τα μέλη του ΠΣΑΤ, αυτό το διάστημα συμμετείχαν σε διάφορες δράσεις, σε  αιμοδοσίες, στο πρόγραμμα «Ζήσε Αθλητικά», στην καμπάνια κατά της ενδοοικογενειακής βίας, σε περιβαλλοντολογικές δράσεις κλπ., ενώ μετείχαμε με τον πρόεδρο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο σε τηλεδιασκέψεις με Ευρωπαίους αθλητικούς δημοσιογράφους και τη διοίκηση της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αθλητικών Συντακτών (AIPS) για να συντονίσουμε τα βήματά μας για την επόμενη ημέρα, που ασφαλώς είναι δύσκολη και απαιτεί προσπάθεια και ενότητα του χώρου μας. Βεβαίως παρακολουθούμε από κοντά και τα τεκταινόμενα στον ελληνικό αθλητισμό που ετοιμάζεται να επανέλθει σιγά-σιγά στην κανονικότητα.

Επίσης η διοίκηση του ΠΣΑΤ δημιούργησε ένα τηλεοπτικό σποτ με κοινωνικό μήνυμα για την αντιμετώπιση της πανδημίας από την αθλητική δημοσιογραφία και γενικότερα την αθλητική οικογένεια.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here