Την ατομική του επίδοση βελτίωσε ο Ιάσονας Θανόπουλος!

0
164

Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» μετά τον αγώνα του στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» ο Ιάσονας Θανόπουλος, είχε εκφράσει την ικανοποίησή του για την εμφάνισή του και την πεποίθηση ότι στο Διασυλλογικό πρωτάθλημα Α-Γ του 9ου ομίλου θα επιδίωκε την βελτίωση της ατομική του επίδοσης.

Ο Αρκάς Δισκοβόλος το είπε και το έκανε καθώς νωρίτερα σήμερα (18/07) στη Δισκοβολία Ανδρών με επίδοση στα 58,61μ., ο Θανόπουλος όχι μόνο κατάλαβε την πρώτη θέση στο αγώνισμά του, αλλά «συνέτριψε» και την ατομική του επίδοση που ήταν το 56,68μ. και είχε πραγματοποιηθεί στις 06/05/2019 στους Διασυλλογικούς αγώνες Α-Γ.

Η συγκεκριμένη επίδοση εκτός από το ότι επιβεβαιώνει την πολύ καλή αγωνιστική του κατάσταση, παρά το προηγούμενο διάστημα και το δίμηνο της καραντίνας στο οποίο γενικότερα οι αθλητές στο στίβου και ειδικά στις ρίψεις έμειναν μακριά από τις βαλβίδες, του επιφέρει σημαντική ψυχολογική ώθηση για το μεγάλο φετινό του στόχο που είναι το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α-Γ της Πάτρας στις αρχές Αυγούστου!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και ακούστε τι είχε δηλώσει πριν λίγες ημέρες ο Ιάσονας Θανόπουλος στην κάμερα του «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» για εκείνη την εμφάνιση και τις βλέψεις του για το Διασυλλογικό:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here