Την Κυριακή, 09/06 το Summer Opening Kids Party του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης

0
393

Η Καλοκαιρινή γιορτή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης με την ονομασία «Summer Opening Kids Party» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου και αποτελεί την αφετηρία της Καλοκαιρινής ποριόδου όπου αναμένονται τα Καλοκαιρινά τμήματα του Ομίλου και το Tripolis Sports Camp. Αναλυτικά η ανακοίνωση του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η διοίκηση και η προπονητική ομάδα της ΑΕΚ Τρίπολης σας προσκαλούν στην ετήσια καλοκαιρινή γιορτή του ομίλου μας, με την ονομασία Summer Opening Kids Party, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 9/6/2019 και ώρα 11:00 στην πισίνα και στον κήπο του Αρχοντικού Καλτεζιώτη. Η γιορτή μας αυτή αποτελεί το άνοιγμα μιας ακόμα καλοκαιρινής περιόδου, η οποία επίσημα ξεκινά στις 18/6, τόσο με την έναρξη του Tripolis Sports Camp, όσο και με τα καλοκαιρινά τμήματα του ομίλου μας.

To πρόγραμμα του Summer Opening Kids Party θα περιλαμβάνει:

  • Βράβευση όλων των συμμετεχόντων του πρόσφατου εσωτερικού τουρνουά διπλών του ομίλου μας με την ονομασία GAME OF THRONES
  • Παρουσίαση της φετινής εμφάνισης του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Η φετινή εμφάνιση του ομίλου θα έχει επετειακή μορφή, καθώς ο μεγάλος χορηγός και υποστηρικτής μας, το κοσμηματοπωλείο “Μπαντούνας Ρολόι – Κόσμημα”, κλείνει 50 χρόνια λειτουργίας στον χώρο του κοσμήματος
  • Ομαδική φωτογράφιση των μικρών μας αθλητών αλλά και της αγωνιστικής ομάδας του ομίλου.
  • Μουσική, χορός και snacks για όλους τους μικρούς αθλητές μας.

Σας προσκαλούμε λοιπόν στο Summer Opening Kids Party του ομίλου μας, για να περάσουμε ευχάριστα ένα πρωινό παρέα με τους μικρούς αθλητές του ομίλου τένις της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here