Την Κυριακή (12/09) το τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης»

0
143

Το ποδοσφαιρικό τουρνουά «Δημήτρης Τσιπιανίτης» διοργανώνεται από τον Αθλητικό Όμιλο Τεγέας την Κυριακή (12/09) και ώρα 16:00 στο γήπεδο Επισκοπής Τεγέας, αφιερωμένο στη μνήμη ενός ανθρώπου που έχει συνδέσει το όνομά του με τον «πράσινο» σύλλογο έχοντας ουσιαστικά προσφέρει και από τη θέση του Προέδρου επί σειρά ετών.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει στο τουρνουά πέρα από την διοργανώτρια ομάδα του ΑΟ Τεγέας, θα συμμετάσχουν και η ΑΕΚ Τρίπολης, ο Πανθυρεατικός ΑΟ και o ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου.

Οι αγώνες θα έχουν 45λεπτη διάρκεια και διαδοχικά θα διεξαχθούν οι δύο ημιτελικοί αγώνες, ο μικρός και ο μεγάλος τελικός. Το υπόλοιπο πρόγραμμα του τουρνουά δεν είναι ακόμη γνωστό, αλλά αναμένονται κάποιες βραβεύσεις. Τέλος τονίζεται ότι αυτά θα είναι τα πρώτα ματς έστω και φιλικά που θα διεξαχθούν στο γήπεδο της Επισκοπής Τεγέας μετά την αναβάθμιση των εγκαταστάσεων.

► Διαβάστε ΕΔΩ για τους περιορισμούς που θα ισχύσουν λόγω της τήρησης των μέτρων προστασίας και υγειονομικών πρωτοκόλλων από τον covid-19.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here