Την ολοκλήρωση του γηπέδου Τεγέας ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου (+φωτό)

0
191

Μια πολύ σημαντική εξέλιξη σε ότι αφορά τις αθλητικές υποδομές της περιοχής της Μαντινείας αποτέλεσε γεγονός το πρωί της Παρασκευής (02/04) και ειδικότερα σε ότι αφορά το γήπεδο Επισκοπής Τεγέας, με αφορμή την παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πελοποννήσου Χρήστου Λαμπρόπουλου στις συγκεκριμένες αθλητικές εγκαταστάσεις.

Ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος έκανε λόγο για ολοκλήρωση του έργου μετά τις τελευταίες αναγκαίες παρεμβάσεις και κατά συνέπεια όταν το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες, οι εγκαταστάσεις θα είναι έτοιμες για χρήση από τα τοπικά αθλητικά σωματεία!

Ο κ. Χρήστος Λαμπρόπουλος βρέθηκε νωρίτερα σήμερα το πρωί στο γήπεδο της Επισκοπής Τεγέας, παρουσία του Προέδρου του Τεγεατικού Συνδέσμου κ. Κωνσταντίνου Αθανασόπουλου και άλλων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου. Είδαν από κοντά τις εγκαταστάσεις, ενώ όπως φαίνεται και στο φωτογραφικά υλικό από την Περιφέρεια, λειτουργεί κανονικά και το ποτιστικό σύστημα του αγωνιστικού χώρου, το οποίο πρέπει να υπάρχει ακόμη και σε γήπεδα με συνθετικό χλοοτάπητα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here