Την παραίτησή του δήλωσε ο Γιάννης Κώτσιρας από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Μεγαλόπολης

0
255
ΦΩΤΟ: ΙΝ-ΤΙΜΕ.

Οι αυξημένες υποχρεώσεις και το γεγονός πλέον ότι ο Γιάννης Κώτσιρας αποτελεί μόνιμος κάτοικος Αττικής, δεν του επιτρέπουν να ασκεί επαρκώς τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου στο Δήμο Μεγαλόπολης όπου είναι εκλεγμένος και γι’ αυτό το λόγο στη διάρκεια της χθεσινής ημέρας (18/08) υπέβαλε την παραίτησή του.

Αναλυτικά η δήλωση παραίτησης του Γιάννη Κώτσιρας όπως αυτή κοινοποιήθηκε στο Δήμο Μεγαλόπολης και στο Δήμαρχο κ. Αθανάσιο Χριστογιαννόπουλο, έχει αναλυτικά ως εξής:

«Είχα την τιμή να μετέχω στις δημοτικές εκλογές του 2019, μέσα από το συνδυασμό μας «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», μετά από την πρόταση σας την οποία δέχθηκα αμέσως. Είχα και την χαρά να εκλεγώ δημοτικός σύμβουλος στο Δήμο Μεγαλόπολης με την παράταξη μας, όπως αποφάσισαν οι συμπολίτες μας, τους οποίους ευχαριστώ θερμά για ακόμα μια φορά.

Μέχρι πριν από λίγο καιρό, μπορούσα να ασκώ επαρκώς τα καθήκοντά μου, συμμετέχοντας ανελλιπώς στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης, έχοντας γνώση για όσα διαδραματίζονται στον Δήμο μας μέσα στο εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί από την ανάληψη των καθηκόντων σας.

Ωστόσο, όπως πολύ καλά γνωρίζετε εξαιτίας των αυξημένων απαιτήσεων των επαγγελματικών υποχρεώσεων μου αλλά και της ανάγκης να κατοικώ μόνιμα στην Αθήνα, δεν μπορώ πλέον να συμμετέχω στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ούτε βεβαίως να αναλάβω οποιαδήποτε θέση ευθύνης, υπηρετώντας όπως θα ήθελα  τους συμπολίτες μας.

Πιστεύω λοιπόν ότι είναι προτιμότερο να παραχωρήσω τη θέση μου σε άλλο μέλος της παράταξή μας, που θα μπορεί να αφιερώσει περισσότερο χρόνο, στηρίζοντάς σας, προς όφελος του Δήμου μας.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω, με την παρούσα επιστολή μου σας υποβάλλω την παραίτησή μου από το αξίωμα του Δημοτικού Συμβούλου στο Δήμο Μεγαλόπολης.

Η σκέψη μου θα εξακολουθεί να είναι στο Δήμο μας και στην προσπάθεια να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας. Όποτε το επιτρέψουν οι συνθήκες στο μέλλον, θα ήμουν πρόθυμος να υπηρετήσω με καλύτερους όρους πάλι τον τόπο μας.

Εύχομαι καλή συνέχεια στο έργο σας!
Με τιμή,
ΙΩΑΝΝΗΣ Λ. ΚΩΤΣΙΡΑΣ».

 

Η απάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης…

Άμεση ήταν η απάντηση του Δημάρχου Μεγαλόπολης κ. Αθανάσιου Χριστογιαννόπουλου στην επιστολή του Γιάννη Κώτσιρα, με την οποία από την πλευρά του τον ευχαρίστησε για τη βοήθεια του στο συνδυασμό «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ», μην παραλείποντας παράλληλα να του ευχηθεί τα καλύτερα για τη συνέχεια.

Αναλυτικά η επιστολή του κ. Χριστογιαννόπουλου, αναφέρει:

«Αγαπητέ Γιάννη,

Θέλω να σου πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για την βοήθεια που έδωσες σε μένα και στον συνδυασμό μας «ΒΗΜΑ ΣΤΟ ΑΥΡΙΟ» στην μάχη των δημοτικών εκλογών, καθώς και για την μέχρι τώρα πορεία σου στα δημοτικά πράγματα.

Είσαι ένα μεγάλο στολίδι από κάθε πλευρά για τον Δήμο μας. Να συνεχίσεις έτσι τώρα που ο δρόμος σου έχει ανοίξει διάπλατα και η πορεία σου να είναι φωτεινό παράδειγμα για όλα τα παιδιά του Δήμου μας,  για τα οποία είσαι πρότυπο.

Σου εύχομαι να είσαι υγιής, δυνατός και να έχεις την πορεία που ονειρεύεσαι. Κυνήγησε τώρα το όνειρο σου. Τα υπόλοιπα μπορούν να περιμένουν την ώρα τους.

Με εκτίμηση και πολύ αγάπη,
Ο Δήμαρχος
Αθανάσιος Χριστογιαννόπουλος».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here