Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Όμιλος τένις της ΑΕΚ Τρίπολης (+φωτό)

0
706

Το πρωί του Σαββάτου (04/01) ο Όμιλος Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης πραγματοποίησε την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του στα γήπεδα του ΔΑΚ Τρίπολης. Σε μια ιδιαίτερα σεμνή εκδήλωση με την παρουσία των παιδιών των μικρών αγωνιστικών τμημάτων αλλά και των πιο έμπειρων αθλητών και αθλητριών, παρουσία του προπονητικού τιμ αλλά και του Προέδρου της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Παναγιώτη Βαλασόπουλου.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές επιτρέποντας στον κιτρινόμαυρο Όμιλο να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Ο Πρόεδρος της ΑΕΚ Τρίπολης μίλησε πριν την εκδήλωση στα παιδιά αφού τους ευχήθηκε καλή χρονιά με Υγεία και επιτυχίες. Όλοι οι νεαροί αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου πήραν το κομμάτι τους, με την τυχερή αθλήτρια να κερδίζει ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.

Φυσικά οι προπονήσεις του συλλόγου πραγματοποιήθηκαν κανονικά τόσο πριν όσο και μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι στο γήπεδο παρουσία έδωσαν και κάποιοι από τους γονείς των παιδιών που στηρίζουν την προσπάθεια του συλλόγου και φυσικά τα ίδια τα παιδιά ειδικά στις αγωνιστικές κατηγορίες.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here