Την Τετάρτη ξεκινούν τα έργα στο δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα!

0
565

Ακόμη μια ενδιαφέρουσα εξέλιξη προέκυψε στην αποψινή διαδικτυακή επικοινωνία του Δημάρχου Τρίπολης κ. Κώστα Τζιούμη, με δημότες, απαντώντας σε ερωτήματα που αφορούν το Δήμο Τρίπολης. Σε σχετική ερώτηση για το τι γίνεται με το δρόμο προς το γήπεδο του Αστέρα, ο κ. Τζιούμης, αφού σχολίασε ότι ο συγκεκριμένος δρόμος αποτελεί «ντροπή για την πόλη μας», ανέφερε ότι την προσεχή Τετάρτη (03/06) καιρού επιτρέποντας θα ξεκινήσουν οι εργασίες βελτίωσής του!

Χαρακτηριστικά τα όσα ο Δήμαρχος Τρίπολης είπε για το συγκεκριμένο έργο, είχαν ως εξής: «Ο δρόμος για το γήπεδο του Αστέρα είναι μια ντροπή για την πόλη μας! Το είχα πει πολλές φορές στο Δημοτικό συμβούλιο. Το είχα πει πολλές φορές σε συνεντεύξεις και είναι ντροπή. Έρχονται άνθρωποι από όλη την Ελλάδα να δουν ποδόσφαιρο και τα τελευταία χρόνια, ελπίζω και φέτος, έρχονται και άνθρωποι από όλη την Ευρώπη.

Η εικόνα που είχε ο δρόμος για τον Αστέρα πραγματικά μόνο τιμή δεν αποτελούσε για την πόλη. Εμείς είχαμε δεσμευθεί ότι αυτό θα το φτιάξουμε και είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι την Τετάρτη… Αυτή την Τετάρτη, όχι κάποια Τετάρτη… Αυτή την Τετάρτη ή Πέμπτη αν δεν βρέχει, ξεκινούν τα έργα για να φτιαχτεί ο δρόμος για το γήπεδο του Αστέρα

Είναι μια υποχρέωση την οποία την έχουμε απέναντι στον Αστέρα και αυτή τη στιγμή όπως σας είπε, υλοποιούμε αυτή την δέσμευσή μας!».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here