Την Τρίπολη επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού (+φωτό, vid)

0
563

Το πρωί της Τρίτης 12 Φεβρουαρίου στην Αρκαδική πρωτεύουσα βρέθηκε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός. Μια σημαντική επίσκεψη η οποία συνδυάστηκε με κάποιες σημαντικές εξελίξεις σε επίπεδο έργων αθλητικών υποδομών που έχουν απασχολήσει το Δήμο το τελευταίο διάστημα.

O κ. Συναδινός βρέθηκε το πρωί της Τρίτης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης συνοδευόμενος από τον Δήμαρχο Τρίπολης κ. Δημήτρη Παυλή αλλά και τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου κ. Θεόδωρο Καραλή. Ο κ. Συναδινός είδε από κοντά όλες τις εγκαταστάσεις του Αθλητικού Κέντρου και διαπίστωσε από πρώτο χέρι την κατάσταση των εγκαταστάσεων που είναι γεγονός ότι σε αρκετές περιπτώσεις αντιμετωπίζουν πολλά προβλήματα.

Αρχικά ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού μετέβη στο χώρο του στίβου και είδε την κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται το ταρτάν, αλλά και η κακή κατάσταση στην οποία βρίσκεται τη δεδομένη περίοδο η μεγάλη κερκίδα του σταδίου. Ο ίδιος περιηγήθηκε και στις αίθουσες που βρίσκονται κάτω από την εξέδρα. Ο κ. Συναδινός επίσης είδε από κοντά τις εγκαταστάσεις του γηπέδου beach volley, του κλειστού γυμναστηρίου και φυσικά του κλειστού κολυμβητηρίου για τις οποίες είχε αναλυτική ενημέρωση από τον Δήμαρχο Τρίπολης αλλά και από τον Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου.

Ο κ. Συναδινός μετά την επίσκεψή του στο ΔΑΚ Τρίπολης, μαζί με τον κ. Παυλή επέστρεψαν στο Δημαρχείο Τρίπολης όπου και παραχώρησαν στα τοπικά ΜΜΕ κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία ειπώθηκα πολύ σημαντικές εξελίξεις τόσο για το ΔΑΚ Τρίπολης, όσο και για άλλες αθλητικές υποδομές στο Δήμο. Στη συνέχεια ακολούθησε σύσκεψη παρουσία εκπροσώπων αθλητικών Αρκαδικών σωματείων και τοπικών Ενώσεων.

 

Η συζήτηση για την κατάσταση του ταρτάν…

Αν θα προσπαθούσαμε να παρατηρήσουμε ή να «μεταφράσουμε» κάτι περισσότερο από την επίσκεψη της Τρίτης 12/02 στην Τρίπολη και το ΔΑΚ Τρίπολης από τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, θα γράφαμε ότι ο κ. Ιούλιος Συναδινός έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την «εικόνα» που παρουσιάζει το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Τρίπολης. Έδειξε διάθεση να ενημερωθεί και να δει από πρώτο χέρι όλες τις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης και να ενημερωθεί για κάποιες λεπτομέρειες από τους ανθρώπους που των ξενάγησαν.

Ο κ. Συναδινός παράλληλα φάνηκε να είναι διαβασμένος από την κατάσταση του Αθλητικού Κέντρου, εξαιτίας των συνεχών επαφών το προηγούμενο διάστημα από ανθρώπους του Δήμου. Χαρακτηριστική η στιγμή που ο Γενικός Γραμματέας πήρε στα χέρια του ένα κομμάτι κομμένου ταρτάν παρατηρώντας την κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Κάπου έγινε ενημέρωση για την κακοτεχνία και τις βιαστικές επιλογές της τοποθέτησης του υφιστάμενου ταρτάν το 2003.

Ο ίδιος δείχνοντας τη διάθεση της ΓΓΑ να ανοίξει το δρόμο στον Δήμο Τρίπολης για υλοποίηση του έργου, σχολίασε χαρακτηριστικά: «Εντάξει, θα φτιαχτεί αυτό!»

 

Ιδιόχειρες φωτογραφίες από τον ίδιο τον κ. Συναδινό…

Ο Γενικός Γραμματέας δεν εμφανίστηκε στο ΔΑΚ Τρίπολης με παθητικό ρόλο και με στάση απλού ακροατή των προβλημάτων του ΔΑΚ Τρίπολης. Αντιθέτως έδειξε ότι θέλει να ενημερωθεί ουσιαστικά για τα προβλήματα. Μάλιστα έδειξε να δίνει έμφαση στην μεγάλη κερκίδα και την κακή κατάσταση στην οποία αυτή αλλά και οι εσωτερικές αίθουσες βρίσκονται.

Ο κ. Συναδινός κάποια στιγμή έβγαλε το κινητό του τηλέφωνο και φωτογράφησε αρκετά σημεία του ΔΑΚ Τρίπολης. Εξήγησε στο Δήμαρχο Τρίπολης ότι επιθυμεί να συγκεντρώσει φωτογραφικό υλικό από την υφιστάμενη κατάσταση, με σκοπό να υπάρξει ένα μέτρο σύγκρισης με την εικόνα που θα παρουσιάζει το ΔΑΚ Τρίπολης μετά τις ουσιαστικές παρεμβάσεις στο Αθλητικό Κέντρο, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «κ. Δήμαρχε έχει ενδιαφέρον να δω μέσα από το φωτογραφικό υλικό το πριν και το μετά…».

 

Φωτορεπορτάζ από την επίσκεψη στο ΔΑΚ Τρίπολης…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here