Την 2η θέση κατέκτησε ο Αλέξανδρος Διανυσόπουλος στο τουρνουά Μεσσήνης

0
239

Τη 2η θέση κατάκτησε ο αθλητή του Ομίλου Τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Αλέξανδρος Διονυσόπουλος στο τουρνουά διπλών του Μessini  Τennis Open 2022. Σε ανακοίνωσή του το ΔΣ της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK Τρίπολης κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ. , και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου και κας. Σταθούλη, συγχαίρουν τον αθλητή του ομίλου τένις Διονυσόπουλο Αλέξανδρο για την 2η θέση στο τουρνουά διπλών του Μessini  Τennis Open 2022.

Με συμπαίχτη τον Εξαρχόπουλο, ο αθλητής του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης Διονυσόπουλος Αλέξανδρος κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά της Μεσσήνης στην κατηγορία διπλά ανδρών. Πιο συγκεκριμένα οι Διονυσόπουλος – Εξαρχόπουλος αντιμετώπισαν επιτυχημένα παιρνώντας τον πρώτο γύρο με bye,  το ζευγάρι των Μουτσούλα – Καλοφωλιά με 62 , 63 και στα ημιτελικά το ζευγάρι των Βρυώνη – Καρελά με 75 46 10-8, μπάινοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί δεν τα κατάφεραν και ηττήθηκαν απο το ζευγάρι των Κόρδα – Μπούνα με 76 16 10-6 κατακτώντας την 2η θέση του open.

Για μια ακόμη φορά συγχαίρουμε τον αθλητή μας Διονυσόπουλο Αλέξανδρο και τον συναθλητή του Εξαρχόπουλο για την διάκρισή τους αυτή και περιμένουμε τα αποτελέσματα, που ευχόμαστε να είναι και αυτά θετικά απο την συμμετοχή του στο open του Καλαμάτα Tennis Garden 2022.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here