Την 3η θέση οι Τριανταφύλου και Νικολόπουλος στο Double Date Tournament

0
67

Σε ακόμη μία αγωνιστική παρουσία της ΑΕΚ Τρίπολης σε τενιστικό τουρνουά δεν έλλειψη η διάκριση, καθώς οι αθλητές του «κιτρινόμαυρου» ομίλου, Τριανταφύλου και Νικολόπουλος, στα «διπλα» του τουρνουά “Double Date Tournament”, που διοργάνωσε το Σύλλογος Αντισφαίρισης Τρίπολης, εξασφαλίστηκε η 3η θέση.

Αναλυτικά στη σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ Τρίπολης, αναφέρονται τα εξής:

«Ο Πρόεδρος του Δ.Σ της AEK TPIΠOΛHΣ κ. Bαλασόπουλος, το Δ.Σ., και η προπονητική ομάδα των κ. Παπαδόπουλου, κας Σταθούλη και κ Διονυσόπουλου συγχαίρουν στους αθλητές – μέλη της ομάδας, Τριανταφύλου και Νικολόπουλο για την επιτυχία τους στο Double Date Tournament.

Με μία ακόμη διάκριση συνεχίζεται το φετινό καλοκαίρι για τους αθλητές – μέλη του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Πιο συγκεκριμένα στο πρόσφατο τουρνουά διπλών, το οποίο με επιτυχία διοργανώθηκε από τον Σ.Α Τρίπολης στην Τεγέα, τα μέλη του ομίλου μας Τριανταφύλου Δημήτρης και Νικολόπουλος Χρήστος αγωνίστηκαν ως ζευγάρι στην κατηγορία των ανδρών και κατέκτησαν την 3η θέση του τουρνουά.

Στο αγωνιστικό σκέλος σε 8άρι ταμπλό οι Τριανταφύλου και Νικολόπουλος επικράτησαν στον πρώτο γύρο του ζευγαριού Σωτηριάδης – Στιβακτάκης μπαίνοντας στην 4άδα αλλά εκεί ηττήθηκαν από τους Καλτεζιώτη – Λιακόπουλο, οι οποίοι κατέκτησαν τελικά και την 1η θέση του τουρνουά.

Πολλά συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στο ζευγάρι Τριανταφύλου – Νικολόπουλος και ευελπιστούμε ότι σύντομα θα τους δούμε να αγωνίζονται ξανά μαζί για νέες επιτυχίες.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here