Τη 2η θέση ο Έκτορας Παπανικολάου στο Mystras Palace Open

0
61

Καλύτερα δεν μπορούσε να ξεκινήσει ο μήνας Οκτώβριος για την αγωνιστική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης. Μετά τον πολύ δυνατό Σεπτέμβριο με τις 12 κατακτήσεις επάθλων με 8 διαφορετικούς παίχτες ο Οκτώβριος ξεκινά ομοίως δυναμικά με την πόλη της Σπάρτης να γίνεται το νέο επίκεντρο του τένις στην Πελοπόννησο.

Πιο συγκεκριμένα στο Mystras Palace Open και μετά την επιτυχία του Παπαγιαννόπουλου, έρχεται μια ακόμη επιτυχία με τον Παπανικολάου Έκτορα. Ο Παπανικολάου κατέκτησε την 2η θέση στο τουρνουά των ανδρών, που έγινε στο 3ο Mystras Palace Open 2020.

Πιο συγκεκριμένα στα αποτελέσματα του τουρνουά, ο αθλητής της ΑΕΚ Τρίπολης ξεκίνησε ως no1 στο ταμπλό, πέρασε τον πρώτο γύρο με bye και ακολούθως αντιμετώπισε τον Γιαννακόπουλο, τον οποίο και κέρδισε με 2-0 σετ (61 61). Στον τρίτο γύρο του ταμπλό ο Παπανικολάου αντιμετώπισε επιτυχημένα και τον Νικητέα με 2-0 σετ (62 62). Στα ημιτελικά ο Γεωργανές δεν κατάφερε να κόψει την πορεία του Παπανικολάου προς τον τελικό, με τον αθλητή της ΑΕΚ να περνά επιτυχημένα, σε ένα δύσκολο παιχνίδι, με 2-1 σετ στο match tie brake, μπαίνοντας στον μεγάλο τελικό. Εκεί ο Δελής από την Καλαμάτα επικράτησε με 2-0 σετ, με τον Παπανικολάου να κατακτά το τρόπαιο της 2ης θέσης του 3ου Mystras Palace Open 2020.

Μεγάλος επόμενος στόχος για τον αθλητή της ΑΕΚ Τρίπολης, από εδώ και μετά, θα είναι η προσπάθεια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, που θα γίνει τον ερχόμενο Νοέμβριο. Τέλος σε ανακοίνωση που εξέδωσε η διοικούσα επιτροπή του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής: «Πολλά συγχαρητήρια από την διοίκηση και την προπονητική ομάδα του ομίλου τένις της ΑΕΚ Τρίπολης στον Παπανικολάου Έκτορα, που οι προσπάθειές του για διακρίσεις αποδίδουν συνεχόμενα καρπούς.».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here