Τιμήθηκε ο Κώστας Λάγαρης για την προσφορά του ως εκπαιδευτικός από το Δήμο Νίκαιας  – Αγ. Ι. Ρέντη

0
1003

Η προσφορά του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο τις τελευταίες δεκαετίες είναι λίγο-πολύ γνωστή ως παλαίμαχος πλέον ποδοσφαιριστής και ένας σημαντικότερους τερματοφύλακες που έχουν κάτσει κάτω από τα γκολποστ με συμμετοχές σε αρκετές Ελληνικές ομάδες, μεταξύ των οποίων και τα ιστορικά σωματεία του Παναρκαδικού και του Αστέρα. Σήμερα στον χώρο του ποδοσφαίρου αποτελεί μάνατζερ ταλαντούχων ποδοσφαιριστών που θέλουν να κυνηγήσουν το δικό τους ποδοσφαιρικό όνειρο.

Παράλληλα όμως εδώ και πολλά χρόνια ο Κώστας Λάγαρης αποτελεί και Καθηγητής Φυσικής Αγωγής προσπαθώντας να μεταδώσει τις αξίες του αθλητισμού σε μαθητές/τριες. Φέτος ο Κώστας Λάγαρης ολοκληρώνει την 20ετή και πλέον παρουσία του ως Εκπαιδευτικός στο 5ο ΓΕΛ Νίκαιας. Ουσιαστικά κλείνει ένας πολύ «όμορφος κύκλος» γεμάτος ωραίες αναμνήσεις όπως άλλωστε έχει εκφράσει και ο ίδιος, επιστρέφοντας πλέον ως Εκπαιδευτικός σε σχολείο της Αρκαδίας.

Για την εικοσαετή και πλέον λοιπόν άοκνη και συνεπή προσφορά του, στους μαθητές του 5ου Λυκείου Νίκαιας, ο Αντιδήμαρχος Παιδείας – Πολιτισμού του Δήμου Νίκαιας – Αγίου Ιωάννη Ρέντη κ. Ελευθέριος Χατζηπαυλίδης καθώς και η Πρόεδρος Β’ βαθμιας Σχολικής Επιτροπής κα Αρχοντία Παπαδοπούλου και ο διευθυντής του 5ου ΓΕΛ Νίκαιας κ. Σπυρίδων Χαρισιάδης, απένειμαν στον Κώστα Λάγαρη τιμητική πλακέτα!

Το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» συγχαίρει τον Κώστα Λάγαρη, του εύχεται καλή συνέχεια με Υγεία με ανάλογη διάθεση για προσφορά τόσο στο χώρο της Εκπαίδευσης όσο και στο χώρο του ποδοσφαίρου από όποιο πόστο αναλαμβάνει!

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here