Τις βάσεις για τη νέα αγωνιστική «ταυτότητα» βάζει ο Παναρκαδικός!

0
189

Η ομάδα του Παναρκαδικού συνέχιζει την προετοιμασία του για τη νέα αγωνιστική περίοδο εν’ όψει του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας. Η ομάδα έχει εδώ και δύο εβδομάδες περίπου ξεκινήσει την προετοιμασία, με τον προπονητή της ομάδας να δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στις βάσεις πάνω στις οποίες θα «χτιστεί» η νέα αγωνιστική «ταυτότητα» του Παναρκαδικού.

Η αλήθεια είναι ότι στις τελευταίες προπονήσεις δίνεται αρκετά μεγάλη έμφαση σε τομείς που αφορούν την τακτική. Η ομάδα δουλεύει με υπομονή αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στον τρόπο κυκλοφορίας της μπάλας, της ανάπτυξης αλλά και της κίνησης των παικτών χωρίς μπάλα μέσα στο γήπεδο. Με λίγα λόγια ο Παναρκαδικός δουλεύει σε αρχικό στάδιο σε ένα στυλ παιχνιδιού που βασικό χαρακτηριστικό του θα είναι η κυκλοφορία της μπάλας με υπομονή, αποτελεσματικότητα και σε κάποιες περιπτώσεις με ταχύτητα.

Ο Θανάσης Στάικος ξέρει πολύ καλά ποια είναι η δική του αγωνιστική φιλοσοφία και τι είδους ποδόσφαιρο θέλει να παίξει το «τριφύλλι» τη νέα χρονιά. Γι’ αυτό λοιπόν δουλεύει με πολύ υπομονή με τους ποδοσφαιριστές του. Άλλωστε αναλαμβάνει την ομάδα από την πρώτη μέρα προετοιμασίας σε αντίθεση με πέρυσι όπου στη διάρκεια της χρονιάς δεν μπορούσε να κάνει και πολλά πράγματα σε επίπεδο τακτικής. Φέτος ο Παναρκαδικός φαίνεται ότι θα μας αποκαλύψει ένα διαφορετικό αγωνιστικό πρόσωπο σε επίπεδο τακτικής και τρόπου με τον οποίο αγωνίζεται. Ίσως κάποια στοιχεία προλάβαμε να τα δούμε τις τελευταίες αγωνιστικές.

Η θέση της ομάδας σε σχέση με πέρυσι είναι σε καλύτερη «μοίρα», έχουν γίνει σημαντικές κινήσεις από νωρίς και η ομάδα δουλεύει ουσιαστικά έχοντας χρόνο μπροστά της, άρα γιατί να μην δούμε το νέο αγωνιστικό προφίλ του Παναρκαδικού να του επιτρέπει να παίζει ακόμη καλύτερο ποδόσφαιρο, αλλά επίτευξη των στόχων και πολύ νωρίτερα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here