Τι έγινε στα Σαββατιάτικα ματς της ΕΠΣ Αρκαδίας (18/11/2023)

0
463

Η αγωνιστική δράση στα τοπικά της ΕΠΣ Αρκαδίας συνεχίστηκε το απόγευμα του Σαββάτου (18/11). Από τις αναμετρήσεις που διεξήχθησαν δεν προέκυψαν εκπλήξεις, ενώ σε κάποια ματς επικράτησαν τα φαβορί με ευρεία σκορ.

Αναλυτικότερα στην Α’ τοπική κατηγορία ο ΑΕΕΣ Κορακοβουνίου «φιλοξένησε» τον Αχιλλέα Π. Άστρους και επικράτησε με σκορ 0-1. Ο Ηρακλής Βερβένων «φιλοξένησε» στο Άστρος τον ΑΟ Τεγέας με τις δύο ομάδες να μένουν στο ισόπαλο 1-1. Τέλος οι Βρασιές «φιλοξένησαν» τον ανώτερο Ερμή Μελιγούς από τον οποίο τελικά ηττήθηκαν με σκορ 0-2.

Για την Β’ τοπική κατηγορία η ΑΕΚ Τρίπολης Β’ «φιλοξένησε» τον Άρη Τρίπολης από τον οποίο και ηττήθηκε με το «ευρύ» 0-7. Ο ΑΟ Νέων Τρίπολης «φιλοξένησε» το Λεωνίδιο ΑΣ Β’ με τις δύο ομάδες να περιορίζονται στο 0-0.

Τέλος για το παιδικό πρωτάθλημα ο Ερμής Μελιγούς «φιλοξένησε» τον Πανθυρεατικό από τον οποίο και ηττήθηκε με 0-5. Ο ΑΣ Λεωνιδίου «φιλοξένησε» το Μαντινειακό επί του οποίου και επικράτησε με 3-1 και τέλος ο Αστέρας Τρίπολης «φιλοξένησε» την ΑΕΚ Τρίπολης την οποία και «συνέτριψε» με σκορ 8-1.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here