Τις προηγούμενες μέρες γράψαμε για τις διακρίσεις του Αρκαδικού στίβου τη 2η μέρα του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Κ18 με την 2η θέση και το αργυρό μετάλλιο της Βαλεντίνας Δρακοπούλου, αλλά και την 4η θέση της Φωτεινής Βερβαινιώτη. Εκτός των δύο αυτών αθλητριών, την ίδια ημέρα είχαμε Αρκαδική παρουσία και από άλλους αθλητές.
Αναλυτικότερα το πρωί της Κυριακής στον προκριματικό των 200μ. ο Δημήτρης Βήλος του ΓΣΑ έκανε χρόνο 23.63 και κατετάγη στην 23η θέση, με αποτέλεσμα τον αποκλεισμό από τον τελικό. Ο Κωνσταντίνος Μήτσιας του ΓΣΑ στο Άλμα σε Ύψος στον προκριματικό αγώνα δεν κατάφερε να περάσει το αρχικά οριζόμενο ύψος στα 1,70μ., με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον τελικό.
Το απόγευμα της Κυριακής, ο Αλέξανδρος Μπουτσιάνης στο αγώνισμα των 3000μ. είχε χρόνο στα 09’24’’60 με την οποία τελικά κατέλαβε την 12η θέση.