Τι ανέφερε ο κ. Μανώλης Σκαντζός για τα γήπεδα Δημητσάνας και Νεστάνης και το Αθλητικό Κέντρο Νυμφασίας

0
123

Μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνέντευξή παραχώρησε τη Δευτέρα ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Μανώλης Σκαντζός με LIVE μετάδοση στη Δημοτική ραδιοφωνία Τρίπολης και στο συνάδελφο Μηνά Αρτόπουλο. Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε τρία αθλητικά έργα υποδομής όπως το αθλητικό κέντρο Νυμφασίας στη Βυτίνα, αλλά και τα γήπεδα Δημητσάνας και Νεστάνης.

Σε ότι αφορά το αθλητικό κέντρο Νυμφασίας ο κ. Σκαντζός σχολίασε ότι το έργο βρίσκεται στο στάδιο της διευθέτησης των συμβολαιογραφικών πράξεων για τις εκτάσεις που θα παραχωρηθούν για το συγκεκριμένο έργο. Μια διαδικασία που όπως τόνισε δεν είναι κάτι που γίνεται από τη μία μέρα στην άλλη. Περίπου στο τέλος Αυγούστου θα έχει ολοκληρωθεί η συγκεκριμένη διαδικασία.

Σε ότι αφορά το γήπεδο της Δημητσάνας ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου είπε ότι περιλαμβάνεται σε μια σειρά έργων που λόγω των συνθηκών τους χειμερινούς μήνες δεν ήταν δυνατόν να προχωρήσουν. Συγκεκριμένα στο έργο ου γηπέδου της Δημητσάνας σημείωσε ότι δεν υπήρξε το προηγούμενο διάστημα μια εύκολη ροή χρημάτων από το Πρόγραμμα Δημόσιων Επενδύσεων και αυτό ήταν το μεγαλύτερο εμπόδιο και λόγω αρκετών σοβαρών προβλημάτων που καλούνταν η Κυβέρνηση να διαχειριστεί. Ο κ. Σκαντζός είπε ότι αυτό το ζήτημα ξεπεράστηκε και τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε η πρώτη εκταμίευση χρημάτων, που επιτρέπουν να ξεκινήσουν και πάλι τα έργα στο γήπεδο Δημητσάνας.

Τα χρήματα πλέον υπάρχουν εκτός από το γήπεδο της Δημητσάνας και για το γήπεδο της Νεστάνης όπου οι εργασίες προχωρούν κανονικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here