Τι δήλωσε ο κ. Κούρος για την καθυστέρηση έναρξη του έργου στο στάδιο και μικροεπισκευές που έγιναν

0
269

Αναφορά έγινε από τον Πρόεδρο του ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης και για ένα θέμα που είχε προκύψει το προηγούμενο διάστημα με ένα στρώμα στο στίβο το οποίο είχε υποστεί φθορές, αλλά και της καθυστέρησης στη δημοπράτηση του έργου στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης λόγω ένστασης.

Το ότι βάσει του κ. Κούρου το έργο μπορεί να καθυστερήσει και ένα εξάμηνο, πάντως δεν μπορεί να πει κανείς ότι δεν προκάλεσε έναν προβληματισμό, δεδομένου ότι πριν περίπου δύο μήνες, εκτιμήσεις ήθελαν το έργα να ξεκινάει ακόμη και εντός του φετινού Καλοκαιριού, όπως επίσης παραδέχθηκε και ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ.

Για όλα τα παραπάνω ο κ. Κούρος τόνισε χαρακτηριστικά:

«Το συγκεκριμένο στρώμα έμεινε έτσι από εμάς γιατί με δεδομένη την προώθηση των διαδικασιών δημοπράτησης του έργου και έναρξης των έργων στα οποία περιλαμβάνεται και η αντικατάσταση του στρώματος. Λόγω της καθυστέρησης όμως έναρξης του έργου λόγω ένστασης δεν είναι άμεση η έναρξη τους που μπορεί να πάρουν αναβολή και ενός εξαμήνου. Γι’ αυτό το λόγο και προχωρήσαμε τελικά στην επισκευή του υπάρχοντος στρώματος, όπως και αντίστοιχων εργασιών στο χώρο του σταδίου.».

Επιπλέον τόνισε ότι υλοποιούνται κάποιες μικρο-εργασίες προκειμένου οι εγκαταστάσεις να έχει μια καλή εικόνα στο βαθμό του δυνατού. Παράλληλα μίλησε και για την επιδιόρθωση της κεντρικής ταμπέλας του ΔΑΚ Τρίπολης που υλοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, καθώς και της πρόθεσης της διοίκησης να προχωρήσει στην επιδιόρθωση και της ταμπέλας που βρίσκεται στην κεντρική πύλη του ΔΑΚ Τρίπολης, μπροστά στο χώρο του στίβου.

Σχολίασε επίσης ότι το Νομικό Πρόσωπο αντιμετωπίζει δυσκολίες και προβλήματα καταβάλλοντας προσπάθειες να τα επιλύσει, σχολιάζοντας: «Το συγκεκριμένο στρώμα για το οποίο γράφτηκαν διάφορα, ήταν σκισμένο τρία και πλέον χρόνια. Εμείς αποτελούμε συνέχεια των προηγούμενων και προσπαθούμε να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε. Όπως και οι προηγούμενοι Πρόεδροι ΝΠΔΔ, κα Ζαμπαθά και κ. Καραλής αντιμετώπισαν δυσκολίες και προβλήματα, έτσι και εγώ αντιμετωπίζω δυσκολίες.».

Τέλος σε ότι αφορά το θέμα με την τήρηση των Υγειονομικών Πρωτοκόλλων στο ΔΑΚ Τρίπολης ο κ. Κούρος είπε: «Τα Υγειονομικά Πρωτόκολλα είναι αυστηρά, προβλέποντας ότι ο καθένας που πηγαίνει στο στάδιο πρέπει να έχει μια βεβαίωση την οποία θα επιδεικνύει (αρχικά τις κρατάγαμε αλλά στην πορεία δημιουργήθηκε μια ένταση μεταξύ πολιτών και υπαλλήλων) και σε συγκεκριμένη κατάσταση να καταγράφεται το όνομά τους και η υπογραφή τους. Όσο μπορούμε να το τηρήσουμε, αυτό τηρείται. Ανοίξαμε και το τουρνικέ στην μπροστινή είσοδο, γιατί είναι πολλοί συνάνθρωποι μας που αθλούνται ώρες που το προσωπικό δεν βρίσκεται στο στάδιο. Αυτοί καταγράφονται με την κάρτα που χρησιμοποιούν. Ποτέ δεν είχαμε πρόβλημα με τον ανώτατο επιτρεπόμενο αριθμό ατόμων που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here