Τι ειπώθηκε από τον Πρόεδρο του Αστέρα για το θέμα του στεγάστρου στο «Θ. Κολοκοτρώνης»

0
131

Σε σχετική ερώτηση στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προπονητή της ομάδας κ. Ηρακλή Μεταξά, σχετικά με το θέμα του στεγάστρου στη Θύρα 1 του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», ο κ. Μποροβήλος τοποθετήθηκε αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Έγιναν επαφές τόσο με το Δήμο Τρίπολης όσο και με την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Έγινε και η κοινή συνάντηση μεταξύ του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και του Δημάρχου Τρίπολης. Οι προθέσεις είναι θετικές. Μας ζητήθηκε να βοηθήσουμε στο θέμα της μελέτης, καθώς υπήρχε ήδη μια μελέτη σε εμάς την οποία επικαιροποιήσαμε. Τη στείλαμε στο Δήμο, ο Δήμος την έστειλε στην Περιφέρεια. Είμαστε στη φάση να γίνει μία προγραμματική συμφωνία μεταξύ Δήμου και Περιφέρειας προκειμένου να προχωρήσουν στην προκήρυξη του έργου.

Δεν έχω καμία πρόθεση να στρογγυλοποιήσω καταστάσεις και να ωραιοποιήσω κανέναν. Είναι δυστυχώς οι ρυθμοί που κινείται το Ελληνικό Δημόσιο σε τέτοιου είδους θέματα και ειδικότερα όταν εμπλέκονται και οι δύο Φορείς. Είναι λίγο δυσκίνητοι, ελπίζοντας ότι το έργο θα πάει κάποια στιγμή πιο γρήγορα.

Το γήπεδο της Τρίπολης έχει πράγματι προβλήματα με τις καιρικές συνθήκες, με πολλές βροχές, κρύο και Χειμώνα βαρύ και το έργο είναι σημαντικό. Πρέπει να τονίσω ότι αν και το γήπεδο είναι δημοτικό, ότι βλέπουμε αυτή τη στιγμή είναι έργο το οποίο έχει πληρωθεί από την τσέπη των κ.κ. Μπάκου και Καϋμενάκη. Των δύο ευεργετών που ότι συζητάμε τώρα είναι αποκλειστικά δικό τους έργο. Ακόμη και ότι η ομάδα έχει επιτύχει σε αγωνιστικό επίπεδο τα προηγούμενα χρόνια είναι αποκλειστικά δικό τους έργο. Ευελπιστούμε ότι ως «ένα ευχαριστώ» ακόμη και αν ένα στέγαστρο μπροστά σε ότι έχουν δημιουργήσει στο γήπεδο δεν λέει τίποτα, θα ήταν μια ηθική αναγνώριση της προσφοράς τους.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here