Τι σημαίνει η νίκη των Δρομέων στη Μεγαλόπολη;

0
461

Τις προηγούμενες μέρες ο Σύλλογος Δρομέων συγκεντρωμένος και αποτελεσματικός επικράτησε με σκορ 48-65 και ξεπέρασε ίσως το πιο απαιτητικό ματς του β’ γύρου, αν κρίνει κανείς ότι διεξήχθη στην έδρα μιας φορμαρισμένης ομάδας που εκείνη τη χρονική στιγμή βρισκόταν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Με τη νίκη αυτή λοιπόν η ομάδα της Τρίπολης αγγίζει κατά το ήμισυ για να μην πούμε παραπάνω την πρωτιά στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Κι αυτό για τους εξής λόγους:

  • Διατηρείται σε απόσταση δύο νικών από τον δεύτερο (και πάλι) Ακάδημο, όπου καλείται να τον αντιμετωπίσει στην Τρίπολη στις 24/03/2019 στα πλαίσια της 21ης αγωνιστικής. Ένα ματς ωστόσο που χρειάζεται πολύ προσοχή για τους Αρκάδες γιατί μια ήττα μπορεί να χαρακτηριστεί «καταστροφική όχι τόσο για τη «μάχη» της πρωτιάς στην κανονική περίοδο όσο για την πιθανότητα παρουσίας των δύο ομάδων στους τελικούς (μεταφέρονται και οι νίκες της κανονικής διάρκειας).
  • «Καθαρίζει» σε ότι αφορά την ομάδα του Πολύβιου μια σημαντική και μη αναστρέψιμη διαφορά, καθώς η διαφορά αυξάνεται στις τρεις νίκες και παράλληλα με πλεονέκτημα για τους Δρομείς σε περίπτωση ισοβαθμίας και κατ’ επέκταση εξασφάλιση της παρουσία τους στην πρώτη δυάδα.
  • Εξασφαλίζει δύο νίκες απέναντι στον Πολύβιο σε περίπτωση που οι δύο ομάδες βρεθούν στους τελικούς των φετινών play-off (θυμίζουμε ότι στα play-off οι ομάδες μεταφέρουν τα μεταξύ τους αποτελέσματα από την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, με στόχο την εξασφάλιση τριών νικών για πρόκριση στους τελικούς ή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος).
  • Μοναδικά απαιτητικά ματς που ίσως απομένουν για τους Δρομείς είναι τα εντός έδρας ματς με Ακάδημο στις 24/03 και Σπαρτιατικό στις 24/04 και το εκτός έδρας ματς επί του Κάστρου Μονεμβασιάς στις 17/03.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της ομάδα του Συλλόγου Δρομέων στις υπολειπόμενες αγωνιστικές έχει ως εξής:

– Σύλλογος Δρομέων – Πελασγός ΚΟΜ (02/03).
– Κάστρο Μονεμβασιάς – Σύλλογος Δρομέων (17/03).
– Σύλλογος Δρομέων – Ακάδημος ΑΠΣ (24/03).
– Καλαμάτα 1980 – Σύλλογος Δρομέων (30/03).
– Σύλλογος Δρομέων – ΣΕΦΑ Αρκαδικός (14/04).
– ΓΣ Γαργαλιάνων – Σύλλογος Δρομέων (20/04).
– Σύλλογος Δρομέων – Σπαρτιατικός ΓΣ (24/04).

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here