Τον μεγάλο χορηγό της για τη σεζόν 2022-23 παρουσίασε η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης (+ph, vd)

0
188

Στην αίθουσα Τύπου «Μπάμπης Σκορπίδας» των εγκαταστάσεων του «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης», η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης επικύρωσε και επίσημα τη χορηγική συμφωνία με το μέγα χορηγό της για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο. Πρόκειται για τον μεγάλο κατασκευαστικό Όμιλο INTRAKAT. Πρόκειται για μια σημαντική και ουσιαστική συμφωνία, όπως παραδέχθηκαν οι δύο πλευρές που δεν περιορίζεται αποκλειστικά και μόνο στην παρουσία της ομάδας στη Super League 1, αλλά επεκτείνεται και στις λοιπές δραστηριότητες που αφορούν την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, αλλά και άλλους στόχους των δύο πλευρών, ενδεχομένως και στον κατασκευαστικό τομέα.

Σε κάθε περίπτωση ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης κ. Γιώργος Μποροβήλος και ο Εκπρόσωπος του Ομίλου INTRAKAT και μέλος του διοικητικού του συμβουλίου, κ. Αλέξανδρος Εξάρχου, τοποθετήθηκαν γι’ αυτή τη σημαντική συνεργασία και απάντησαν στα ερωτήματα των εκπροσώπων των ΜΜΕ που γέμισαν την αίθουσα «Μπάμπης Σκορπίδας», για τη συγκεκριμένη παρουσίαση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης δια μέσου του Πρόεδρού της κ. Γιώργου Μποροβήλου, πρόσφερε μια φανέλα της ομάδας με όλες τις υπογραφές του προπονητή και ποδοσφαιριστών, καθώς επίσης και μια ακόμη φανέλα συγκεκριμένα για τον κ. Εξάρχου με το όνομά του στην πλάτη της. Στη συνέχεια υπήρξε στο χώρο μπουφές για τους παρευρισκόμενους.

 

Λίγα λόγια για τον Όμιλο Intrakat

Ο Όμιλος Intrakat είναι μία από τις κορυφαίες δυνάμεις του κατασκευαστικού κλάδου στην Ελλάδα, με σημαντική διεθνή παρουσία. Δραστηριοποιείται στους τομείς των δημοσίων έργων υποδομών, των ΣΔΙΤ, των παραχωρήσεων, των  ανανεώσιμων πηγών ενέργειας καθώς και της ανάπτυξης ακινήτων στον κλάδο του τουρισμού.

Βασικό μέλος του πολυεθνικού ομίλου υψηλής τεχνολογίας Intracom Holdings, η Intrakat αναλαμβάνει σύνθετα κατασκευαστικά έργα μεγάλης κλίμακας στον ελληνικό και το διεθνή χώρο, αξιοποιώντας ένα δίκτυο εξειδικευμένων θυγατρικών εταιρειών και υποκαταστημάτων στην Ελλάδα, τη Ρουμανία, την Πολωνία, την Κύπρο, την Αλβανία και τη Βόρεια Μακεδονία.

Η Intrakat έχει υιοθετήσει μια δυναμική αναπτυξιακή στρατηγική με άξονα το σύγχρονο «επιχειρείν», εστιάζοντας σε κατασκευαστικά έργα που χρηματοδοτούνται από την ΕΕ καθώς και από συμπράξεις του δημοσίου και του ιδιωτικού τομέα. Στόχος μας είναι η συνέχιση της επιτυχημένης πορείας του Ομίλου, η περαιτέρω επέκταση σε νέους εξειδικευμένους τομείς, η διείσδυση σε αγορές με μεγάλο επιχειρηματικό ενδιαφέρον και η αξιοποίηση ευκαιριών σ’ ένα ιδιαίτερα απαιτητικό και συνεχώς εξελισσόμενο διεθνές περιβάλλον.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here