Τοποθέτηση Γιώργου Τσατσουλή για την ποινή σε βάρος του από την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

0
1279

Με αφορμή την πρόσφατη ανακοίνωση της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ στην οποία μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε η ποινή αποκλεισμού δύο μηνών του προπονητή της ομάδας του Πελασγού κ. Γιώργου Τσατσουλή, ο Αρκάς τεχνικός με μήνυμά του προς το «ΚΟΝΤΡΑ ΕΠΙΘΕΣΗ» τοποθετήθηκε για την ποινή, ενώ παράλληλα σχολίασε το περιεχόμενο της ανακοίνωσης από την Ένωση.

Αναλυτικά το περιεχόμενο των όσων απέστειλε ο κ. Τσατσουλής αναφέρουν τα εξής:

«Καλημέρα ελπίζω να σας βρίσκω καλά.
Διαβάζοντας κάποιος την ανακοίνωση (που βέβαια είναι της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ) θα πιστεύει ότι κατέβασα καλάσνικοφ και απείλησα τα εκλεκτά μέλη της ένωσης. Σας στέλνω την απολογία μου και περιμένω να μου επισημάνει κάποιος σε πιο σημείο χρησιμοποιώ «απρεπείς εκφράσεις» και σε πιο σημείο απειλώ τα  «ΜΕΛΗ» του Δ.Σ. της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ  γιατί νομίζω ότι κάπου έχει χαθεί η μπάλα.».

Στο τέλος της ανακοίνωσης που μας απέστειλε με σχόλιό του ο προπονητής του Πελασγού Μεγαλόπολης, κοινοποίησε και το περιεχόμενο της έγγραφης απολογίας του προς την ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ, με αποδέκτη τον Πρόεδρο της κ. Σταύρο Κουκάκη. Αναλυτικά λοιπόν το περίεχομενό της αναφέρει χαρακτηριστικά:

«ΤΣΑΤΣΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗ ΑΡΚΑΔΙΑΣ

ΠΡΟΣ:
Κον Κουκάκη Σταύρο
Πρόεδρο ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ

Θέμα: Κλήση σε απολογία

Στην Ελλάδα που γεννήθηκε η Δημοκρατία και ο πολιτισμός, φυλακίστηκε «ο γέρος του  Μοριά» Κολοκοτρώνης από τις συκοφαντίες των «εκλεκτών» του τότε συστήματος.
Στην Ελλάδα του σήμερα, ευτυχώς υπάρχουν τα μέσα που αποδεικνύουν την διαφορά της από δόλο συκοφαντίας, με την άσχημη αντίδραση. Έχω αφιερώσει σαράντα χρόνια από τη ζωή μου στην προσπάθεια ανάδειξης του μπάσκετ της περιοχής μου χωρίς χάρες, γνωριμίες, γλειψίματα και παραμένω αντιπαθής στους ενίοτε ευνοημένους του χώρου.
Από την μεγάλη σε τιμωρίες πείρα μου, χωρίς να έχω την πρόθεση να σας προσβάλω, θεωρώ άνευ λόγου την αιτιολόγηση της άσχημης αντίδρασής μου αφού πάγια εκλαμβάνεται ως αλήθεια ΜΟΝΟ τις εκθέσεις των διαιτητών.
Παρόλο που δεν έβρισα ούτε απείλησα κανέναν, οι ανακρίβειες των εκθέσεων με αναγκάζουν να καταθέσω το βίντεο του αγώνα και τις εκθέσεις των διαιτητών σε δικηγορικό γραφείο. Αναμένουμε την απόφασή σας ώστε να προχωρήσουμε στις ενέργειες που θα αποδείξουν την αναλήθεια των εκθέσεων με ότι αυτό συνεπάγεται.

Μεγαλόπολη 8/4/2019
Τσατσουλής Γεώργιος.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here