Τοποθέτηση του νέου κλωβού στο βοηθητικό γήπεδο του ΔΑΚ Τρίπολης

0
80

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες στο βοηθητικό γήπεδο ρίψεων του ΔΑΚ Τρίπολης, με σκοπό την τοποθέτηση του νέου κλωβού ρίψεων. Πρόκειται για μέρος του αθλητικού υλικού που παρέλαβε ο Δήμος Τρίπολης για το ΔΑΚ Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου στις αρχές του περασμένου Καλοκαιριού, για την ενίσχυση του κλασικού αθλητισμού.

Μάλιστα αυτή τη φορά ο καινούργιος κλωβός θα τοποθετηθεί στο μέσο του γηπέδου και όχι στη γωνία που βρισκόταν όλα τα χρόνια μέχρι σήμερα και έρχεται να δώσει τέλος σ’ ένα χρόνια αίτημα αλλαγής της θέσης του. Κι αυτό γιατί η σημερινή θέση του και ειδικά με τον παλαιότερο κλωβό, εγκυμονούσε κινδύνους προς τους θεατές. Χαρακτηριστικά τα περιστατικά που έχουν σημειωθεί και στα οποία όργανα ρίψεων κατά τη διάρκεια αγώνων είχαν φύγει εκτός αγωνιστικού χώρο, είτε στο διάδρομο πίσω από την εξέδρα του ΔΑΚ Τρίπολης, είτε ακόμη και πάνω στην κερκίδα.

Με τη νέα θέση που θα πάρει στο βοηθητικό γήπεδο ο νέος κλωβός θα μπορούν πλέον να διεξάγονται προπονήσεις και αγώνες στο μέγιστο βαθμό ασφάλειας για τους θεατές.

Τις επόμενες ημέρες ο νέος κλωβός ρίψεων θα είναι έτοιμος, καθώς και οι σύγχρονες βαλβίδες, προκειμένου να υποδεχθούν τους αθλητές που θα συμμετάσχουν στο Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» και που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου φέτος θα διεξαχθούν στις 11 Μαΐου 2024.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here