Τουρνουά 3on3 διοργανώνει ο Πελασγός στο γήπεδο οικισμού της ΔΕΗ

0
162

Τουρνουά μπάσκετ 3on3 διοργανώνει η ομάδα του Πελασγού Μεγαλόπολης στο γήπεδο του οικισμού της ΔΕΗ Μεγαλόπολης, μετά από ευγενική παραχώρηση του χώρου από τη ΔΕΗ. Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση του ΚΟΜ Πελασγού, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Ο ΠΕΛΑΣΓΟΣ ΜΕΓΑΛΟΠΟΛΗΣ σε συνεργασία με τους χορηγούς και την ευγενική παραχώρηση του χώρου από την ΔΕΗ, διοργανώνουν Τουρνουά Μπάσκετ “3on3″, στο υπέροχο ανοικτό γήπεδο του οικισμού της ΔΕΗ στις 12 και 13 Αυγούστου 2019. Το 3 on 3 είναι η πιο διαδεδομένη μορφή καλαθοσφαίρισης που παίζεται με κύριο σκοπό την αναψυχή μιας και ο καθένας μπορεί να συμμετέχει χωρίς να έχει ιδιαίτερες ικανότητες. Ένας αρχάριος μπορεί να το διασκεδάσει το ίδιο όπως και ένας έμπειρος αθλητής ,είναι κατάλληλο αγώνισμα για όλες τις ηλικίες και για τα δυο φύλα.

Λάβε μέρος με την ομάδα ,της παρέας σου, του σχολείου σου, του συλλόγου σου , της γειτονιάς σου, στο τουρνουά “3on3″ που διοργανώνει ο «ΠΕΛΑΣΓΟΣ». Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι το βράδυ της Κυριακής 11/8/2019 στα τηλέφωνα : 6976857036-6973231815 καθώς και τις απογευματινές ώρες στο κλειστό γυμναστήριο.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΩΝ:

(Α) ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ – (Β) ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ – (Γ) ΛΥΚΕΙΟΥ-(Δ) ΕΝΗΛΙΚΕΣ (Ε) ΓΥΝΑΙΚΕΣ.
Στους νικητές των κατηγοριών θα δοθούν δώρα – μετάλλια – κύπελλα.
Σε κάθε διαγωνιζόμενο θα παρέχονται: 1. Ένα αναμνηστικό T-SHIRT, 2. Νερά-χυμοί.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ: ΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΚΑΘ’ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ 3ΟΝ3.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here