Το αποκριάτικο πάρτι του Ομίλου ΑΕΚ, Αρκαδιανής και ΚΟΑ Τρίπολης

0
524

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες το Αποκριάτικο πάρτι του Ομίλου ΑΕΚ Τρίπολης, της Αρκαδιανής και του ΚΟΑ Τρίπολης. Ένα πάρτι στο οποίο τα μικρά και μεγάλα μέλη των τριών συλλόγων είχαν την ευκαιρία να ξεφαντώσουν με την ψυχή τους.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές της εκδήλωσης αναφέρονται τα εξής:

«Πραγματοποιήθηκε για 9η χρονιά κρύβοντας μεγάλες εκπλήξεις, τόσο στον οργανωτικό τομέα, όσο και στη διασκέδαση το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ της ΑΕΚ ΤΡΙΠΟΛΗΣ και του ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΡΚΑΔΙΑΝΗ, με τη συμμετοχή για πρώτη φορά και του Κολυμβητικού Ομίλου Αρκαδίας ΤΡΙΠΟΛΗ (ΚΟΑΤ). Το αποκριάτικο πάρτυ μασκέ έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρίπολης και η υπέροχη αποκριάτικη μουσική έφερε ξέφρενο ρυθμό και άπλετη διασκέδαση στους μικρούς αλλά και τους μεγάλους φίλους των τριών αθλητικών φορέων της Τρίπολης.

Οι διοργανωτές σε άμεση συνεργασία με τον Δήμο Τρίπολης και το ΝΠΔΔ του Δήμου Τρίπολης  δημιούργησαν στο Πνευματικό κέντρο του Δήμου ένα πρωτότυπο, και απόλυτα διασκεδαστικό πρόγραμμα για όλα τα μικρά παιδιά και τους συνοδούς τους. Στο φαντασμαγορικό αποκριάτικο πάρτυ μας, τα παιδιά πέρασαν ένα αξέχαστο απόγευμα μιας και οι παιδαγωγοί τους στα σωματεία, είχαν ετοιμάσει για αυτούς πολλές – πολλές εκπλήξεις. Πλούσια δώρα σε κλήρωση, μικρά σνακ για όλους και ο αγαπημένος σερπατινο – πόλεμος ήταν μερικά από αυτά. Σε ένα τέτοιο πάρτυ δεν θα μπορούσε, όμως να λείπει το παραδοσιακό στοιχείο, μιας και η αποκριά είναι άρρηκτα δεμένη μαζί του. Το γαϊτανάκι αλλά και το τρίψιμο του πιπεριού, ξετρέλαναν τα μικρά παιδιά και έκλεψαν την παράσταση κάνοντας ακόμα και τους μεγάλους μας φίλους, γονιούς πλέον, να νοσταλγήσουν την παιδική τους ηλικία.

Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ ανήκει σε όλους τους δωροθέτες, που μας στήριξαν με τις προσφορές τους. Πιο συγκεκριμένα τα πλούσια δώρα προσέφεραν οι : ΜΑΓΚΛΑΡΗΣ ΠΟΔΗΛΑΤΑ, ART PHOTOS, MOD’S HAIR, ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΦΑΡΜΑΚΕΙΟ, ΑΘΛΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ, ΑΧΑΪΚΗ, ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΘΟΠΩΛΕΙΟ, TIMOS FASHION STORE, ΜΗΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ GROUP, ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΟΠΤΙΚΑ, ΤΟΠΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΦΩΤΟΓΡΑΦΕΙΟΝ, BENNETON, CINDERELLA, DUST CREAM, EXTYN, FREE WAVE TRIPOLI, LOFT – ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ, GALLERIE, HONDOS CENTER, MUSIC CENTER, SEGRETTO, STYLE και ZEN KRISMEL.

Οι διοικήσεις της ΑΕΚ Τρίπολης, της Αρκαδιανής και του ΚΟΑΤ και οι προπονητικές ομάδες τους θα ήθελαν δημόσια να ευχαριστήσουν τόσο το Δήμο Τρίπολης και το ΝΠΔΔ για την υποστήριξή τους, ώστε να έρθει σε πέρας η εν λόγο εκδήλωση, όσο και τους συμμετέχοντες γονείς και παιδιά για την παρουσία τους. Τέλος ευχόμαστε σε όλους καλό υπόλοιπο αποκριάς και του χρόνου να είμαστε ξανά εδώ.».

 

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here