Το «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα του Βασίλη Αλικάκου για φέτος στην εφηβική ομάδα

0
342

Ο προπονητής της εφηβικής ομάδας του Πάνα Τρίπολης δημοσιοποίησε το δικό του «αποχαιρετιστήριο» μήνυμα το βράδυ του Σαββάτου (11/03) με αφορμή το νικηφόρο εκτός έδρας ματς επί του Σπαρτιατικού ΓΣ με 49-69.

Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αναμέτρηση επί Λακωνικού εδάφους ήταν η τελευταία επίσημη αναμέτρηση για τη φετινή αγωνιστική σεζόν, μιας και η ομάδα της Τρίπολης δεν κατάφερε να συνεχίσει στην επόμενη φάση.

Τα όσα χαρακτηριστικά έγραψε ο Τριπολίτης τεχνικός, για τους παίκτες του στην εφηβική ομάδα, έχουν ως εξής:

«Πάνας Τρίπολης εφηβικό τμήμα…. Τελευταίο παιχνίδι για φέτος… Πολλά μπράβο σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια τους σε όλη την χρονιά… Μια χρονιά με μπολικη πίεση από μαθήματα και άλλες υποχρεώσεις προσπάθησαν να είναι όσο το δυνατόν συνεπείς και στις υποχρεώσεις της ομάδας.. Καταπληκτικά παιδιά όλοι τους… Όμορφα «ανήσυχα» πνεύματα…. Χαρά μου που περάσαμε ώρες στο παρκέ… Πέρα από υγεία τους εύχομαι να βρίσκουν πάντα κίνητρα για να θέτουν και να υλοποιούν τα όνειρα τους και τους στόχους τους… Η συνέχεια σας ανήκει… Για την ιστορία νίκη απέναντι στην μαχητική ομάδα του Σπαρτιατικού….».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here