Το απόγευμα της Πέμπτης (12/05) πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τύπου του Φεστιβάλ Ρίψεων «Μ. Μανωλόπουλος»

0
205

Το απόγευμα της Πέμπτης (12/05) στο χώρο του στίβου στο ΔΑΚ Τρίπολης, πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη Τυπου του φετινού Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος», το οποίο φέτος συνδυάζεται και με ένα διήμερο προπονητικό camp στην Τρίπολη (13-14/05). Η ημερίδα θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/05) με τη συμμετοχή για ακόμη μία χρονιά σπουδαίων αθλητών/τριών από τον Ελληνικό και Κυπριακό χώρο των ρίψεων.

Στη συνέντευξη Τύπου μίλησαν για το φετινό Φεστιβάλ Ρίψεων «Μανώλης Μανωλόπουλος» τόσο ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Κώστας Βινατσέλας όσο και ο τεχνικός σύμβουλος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Σπύρος Τριανταφυλλόπουλος.

Έγινε αναφορά τόσο για το ίδιο το φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/05, όσο και για το διήμερο προπονητικο camp που θα προηγηθεί την Παρασκευή 13/05 και Σάββατο 14/05, με τη συμμετοχή και στις δύο αυτές εκδηλώσεις αρκετών Ελλήνων και Κύπριων πρωταθλητών/τριών από το χώρο των ρίψεων. Παράλληλα έγινα αναφορά και στο γεγονός ότι αυτοί οι αγώνες δίνουν την ευκαιρία και σε ταλαντούχους ντόπιους αθλητές/τριες να αναδειχθούν.

Τέλος εκφράστηκαν οι ευχαριστίες στο Δήμο Τρίπολης, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, καθώς και σε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί και φέτος αυτό το φεστιβάλ ρίψεων.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here