Το ευχαριστήριο του Ερμή Μελιγούς για την παραμονή στη Γ’ Εθνική

0
153

Τη δική τους ανακοίνωση εξέδωσαν οι άνθρωποι του Ερμή Μελιγούς με αφορμή το αίσιο φινάλε και εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Ευχαριστήριο προς τους φίλους της ομάδας που στήριξαν το σύλλογο τη φετινή ιδιαίτερο σεζόν και λόγω του covid-19.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

«Σε μια χρονιά, που λόγω της πανδημίας, χάθηκαν πολλά, η ομάδα του Ερμή Μελιγούς, πήρε την απόφαση να ρισκάρει και να συμμετάσχει στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας με στόχο να παρουσιάσει ένα αξιοσέβαστο σύνολο και να παλέψει για την παραμονή της στην κατηγορία. Μέσα από ιδιαίτερες καταστάσεις, ο Ερμής και έχοντας να αντιμετωπίσει υγειονομική και οικονομική κρίση, τα κατάφερε.

Παίρνοντας μεγάλες νίκες και χωρίς να χάνει ούτε μία στιγμή το οικογενειακό κλίμα που τον διακατείχε από την πρώτη στιγμή, έστω και αν χρειάστηκε να παλέψει μέχρι την τελευταία αγωνιστική, παρέμεινε στη Γ’ Εθνική. Στο φετινό ταξίδι η ομάδα δεν στάθηκε ποτέ μόνη της. Είχε δίπλα της ανθρώπους που την στήριζαν συνεχώς (και χορηγούς οι οποίοι θα αναφερθούν σε επόμενη ανάρτηση). Ανθρώπους κάθε ηλικίας μα κυρίως από κάθε χωριό της Βόρειας Κυνουρίας, από την Νότια Κυνουρία, την Αργολίδα και την Τρίπολη.

Κανένα Διοικητικό Συμβούλιο, κανένα τεχνικό επιτελείο, κανένας από τους ποδοσφαιριστές δεν θα τα κατάφερνε μόνος του αν δεν είχε και όλους εσάς στο πλάι της ομάδας. Σας ευχαριστούμε για όλα, το ταξίδι συνεχίζεται….».

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here