Το κομμάτι ταρτάν και η πεποίθηση ολοκλήρωσης του έργου!

0
677

Στις αρχές της περασμένης εβδομάδας αποτελεί γεγονός η επίσκεψη του Γενικού Γραμματέα Αθλητισμού κ. Ιούλιου Συναδινού στην Αρκαδική πρωτεύουσα, που συνδυάστηκε με την επίσκεψή του στο ΔΑΚ Τρίπολης, την κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Δήμαρχο Τρίπολης απ’ όπου και ανακοινώθηκαν σημαντικές εξελίξεις, αλλά και την για αρκετή ώρα σύσκεψη με εκπροσώπους Αρκαδικών σωματείων και τοπικών Ενώσεων.

Στον απόηχο αυτή της επίσκεψης ο κ. Συναδινός κατά την επίσκεψή του στο ΔΑΚ Τρίπολης κάποια στιγμή πήρε ένα κομμένο κομμάτι ταρτάν με το οποίο διαπίστωσε την κατάσταση του και για το οποίο αναφέρθηκαν οι λόγοι που η φθορά του όλα τα προηγούμενα χρόνια ήταν πολύ μεγάλη. Ο ίδιος κάποια στιγμή σχολίασε ότι αυτό θα φτιαχτεί σύντομα!

Λίγο αργότερα το κομμάτι ταρτάν συνόδευε τα χαρτιά και τις σημειώσεις του Γενικού Γραμματέα πάνω στο τραπέζι στη διάρκεια της συνέντευξη Τύπου. Σαν ένα μικρό δείγμα από το υπάρχον ταρτάν του ΔΑΚ Τρίπολης προκειμένου να αποδειχθεί η κακή κατάσταση και η άμεση αντικατάσταση με την προώθηση του σημαντικού έργου στο Αθλητικό Κέντρο. Επικοινωνιακός ο Γενικός Γραμματέας δίπλα στο μικρό κομμάτι από ταρτάν από τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Τρίπολης, είχε και αντίγραφο της αίτησης το οποίο έδωσε στο Δήμαρχο Τρίπολης και με την οποία εγκρίνεται η ένταξη του έργου στο «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ». Κάπως έτσι αποτυπώθηκε με εικόνες το γεγονός ότι το συγκεκριμένο έργο ύψους 500.000 ευρώ συν του ΦΠΑ, προχωράει με ουσιαστικούς ρυθμούς.

 

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here