Το μέλλον του Ερμή δίνει δυναμική παρουσία στη φετινή ομάδα!

0
220

Είναι μια πραγματικότητα φέτος στον Ερμή Μελιγούς ότι το «μέλλον» του συλλόγου δίνει δυναμικό «παρών» τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Γι’ αυτό υπεύθυνος δεν είναι μόνο ο Κώστας Καλογιαννίδης που παραδοσιακά αρέσκεται να βασίζεται σε νεαρούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές δίνοντας τους ευκαιρίες, αλλά και η διοίκηση του συλλόγου της Βόρειας Κυνουρίας, που εξ’ αρχής δήλωσε ότι η ομάδα θα στηριχτεί σε μεγάλο βαθμό σε παιδιά της περιοχής και θα δώσει χώρο και στους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας!

Πέρα από το γεγονός ότι ξεκινούν την εβδομάδα που ξεκινάει τις προπονήσεις τους οι ακαδημίες του Ερμή, το απόγευμα της Κυριακής, αποδείχθηκε στην πράξη ότι ο Ερμής φέτος στηρίζεται και στο «μέλλον» του. Συγκεκριμένα στο φιλικό ματς με τον Ερμή Μελιγούς, χρόνο συμμετοχής πήραν όχι ένας ή δύο, αλλά συνολικά εννέα ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών και μάλιστα έδειξαν πολύ καλά στοιχεία!

Μάλιστα ο ίδιος δεν άφησε το γεγονός ασχολίαστο δημοσιεύοντας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το εξής: «Μεγάλη χαρά για την ομάδα μας να βλέπει 9 ποδοσφαιριστές κάτω των 17 ετών που στελεχώνουν το ρόστερ της ομάδας στην Γ’ Εθνικη να αγωνίζονται όλοι σε ένα ακόμα παιχνίδι απέναντι στην Ένωση Ερμιονίδας και να δείχνουν το δρόμο για το αύριο αυτού του συλλόγου.».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here